Заплащам срещу вкарване на обяви в сайт.

svetco

New Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Здравейте,

Търся си хора, които да вкарват обяви в сайт за имоти. Същността на работата е да се вземат обяви от сайтове за имоти и да се вкарват през административен панел при нас, като съответно в полето "Контакти със собственика" да се въвеждат координати на сайта от който сме ги "откраднали". Сайта ни е бета версия и вмомента работим по системата и дизайна, но е нужно да бъде достатъчно пълен и да има поне няколко хиляди обяви, за да заинтересуваме посетителите. Става дума за SvetCo. Net
SvetCo Real Estates

За заинтересованите:
1. Моля регистрирайте си агенция, след което ме уведомете по e-mail за името и.
2. Започвате да вкарвате обяви, като следите вкарваните обяви да не се покриват (дублират) със съществуващи в нашия сайт.
3. Заплащането е фиксирано и за момента е 10ст./обява. Което означава, че спокойно в свободното си време можете да изкарвате по 10-15лв/ден или повече. За сериозните потребители ще има премии и бонуси.
4. Изплащането става, след като сте събрали минимум 20лв.

Нека заинтересуваните да пишат на ЛС или на E-mail: [email protected] за повече подробности.

Не сме стигнали до СЕО все още. Трябва 1-во да напълним сайта с обяви за да не се получи антиреклама.

ПО ТЕМАТА:
Тъй като вече се свързахме с хора, които да запълват дневния бюджет за вкарване на обяви, офертата вече не е валидна.

Така ще тръгнете зле, защото гугъл ще индексира страниците, после вие ще ги промените и ще го разигравате само, а й Url-тата са ви ужасни ...

Листинга на имоти е много зле реализиран ... трудно се различават имотите един от друг. Имате неработещи картинки във foother-а.
Менютата вляво -> различните категории защо са на един ред разделени със запетаи? Или целта е да изглеждат като "tag cloud"? Вдясно защо имам бутон "Излез" при положение, че не съм се логнал (дори нямам създаден акаунт).

Картинката в header-а изглежда като правена с MS Paint - ръбата е и компресията на .jpg е кофти.

Успехи в начинанието Ви пожелавам.

Горе