Здравейте!
Аз съм от Силистра и съм на 22 години. Имам 10 дка. земя и искам да стана ЗП, като кандидатствам за европрограми, на какви програми мога да кандидатствам и въобще имали смисъл да се захващам?
Жито, ръж, пшеница на 100% се насочи, защото там наистина има добър износ, поне така съм чувал, а и колегата преди мен същото те посъветва.
При житото и зърното са и малко мутрафонски нещата, да знаеш. Някъде ми казаха за една медицинска гъба, която се субсидира за отглеждането й.
Проучи.![]()
Kreten, ти поне си специалист по всичко, нека тебе слуша. Аз казвам, че имам познат с 12 декара ръж изкара по програма бая пари, дали е с връзки или не, това е друг въпрос. То ясно е, че е малко земята, но въпроса е какво целиш дали само кинтите по програмата или да се развиваш наистина. Ей понякога много специалисти се въдат тука, всеки акъл дава.
щот от и марк зукърбърг от една шибана идея за училищна страница напрай милярди ама тва не значи че ако утре напрая социална мрежа на съучениците си от първи клас другата седмица ще си купя яхта, нали?
Ти може би не, но ето пръкна се Pinterest, който за две години и 1/2 има 25 милиона потребители, отново е социална мрежаТака, че все има начин нещо да стане, освен да си оближеш врата.
Kreten, ти поне си специалист по всичко, нека тебе слуша. Аз казвам, че имам познат с 12 декара ръж изкара по програма бая пари, после подаряваше реколатата, така, че.... Ясно е, че е имал връзки за субсидията, но ето че става по някакъв начин. То ясно е, че е малко земята, но въпроса е какво целиш дали само кинтите по програмата или да се развиваш наистина. Ей понякога много специалисти се въдат тука, всеки акъл дава.
Да, така е, но житото и зърното си го държат стабилно.Май при всички почти нещата станаха мутрафонски![]()