Blinky
Owner
@proxy , не съм го чел какво включва, но за мен дигитален маркетиинг си е дигитален маркетинг и той определено не е ограничен в някакви VR видеа и други глупости, които са разписани от хора с доста ограничени знания за идеята на това животно онлайн маркетинг. Извинявам се много, но на фирмен сайт за да речем производство на млечни продукти и някакви такива, реално това VR видео какво би могло да представлява? Как доят в 3D крава? Вече абсурда с blockchain трудно успява да ми го събере мозъка. Но това е може би от страната на информационното подсигуряване, отколкото при маркетинга. Не може ли просто да им купят по една антивирусна за тия XP-та и да се приключи.
А идеята на фирмите, които си видял, е именно това да вземат ваучера за сайт. Не съм гледал кой е печелил, но според мен има доста фирми, които са малко далеч от идеята да влязат в интернет, като сега им се отдало възможност изцяло безплатно да го направят със сайт. За жалост тънкия момент идва после - да докараш трафик на този сайт. Но това ще се разбере в последствие и от добра консултация.
А идеята на фирмите, които си видял, е именно това да вземат ваучера за сайт. Не съм гледал кой е печелил, но според мен има доста фирми, които са малко далеч от идеята да влязат в интернет, като сега им се отдало възможност изцяло безплатно да го направят със сайт. За жалост тънкия момент идва после - да докараш трафик на този сайт. Но това ще се разбере в последствие и от добра консултация.