Една стотна от 0 е нулаНе, в комуникацията с теб ползвам една стотна. Иначе ми е трудно. Човек, вземи мерки най накрая, хората се плашат вече.
има го в замунда
Да посегнат и на турските сериали на бедния българин... леля Пенка комшийката, смарт телефон се научи да ползва само и само сериали да гледа онлайн. Толкова са зле тези телевизии, че и сериалите спряха да им гледатПроверката започнала след сигнал от Нова телевизия и Би Ти Ви.
защото не дават без пари ли?При музиката има услуги като Spotify, където се плаща, но може да се ползват и безплатно с реклами. С американско IP може да се гледа на tubi.tv, където има огромна селекция от безплатни филми и телевизионни предавания. Има и други подобни услуги, много добри, които до голяма степен правят пиратството излишно. При нас официалните сайтове за телевизионни услуги са изостанали с 10+ години от реалността.
Това е една от причините. Другата например сравни това съдържание напълно безплатно с платеното на voyoзащото не дават без пари ли?
Защото искат пари за нещо, което вече са въртели за без пари в ефира 15 000 пъти, с изключение на собствените им сериали, които ги въртят премиерно в нета, но пак е все тая, защото така или иначе скоро след това излизат безплатно по ТВ.защото не дават без пари ли?
Леле, колко съм далеч от тези неща. Какви схеми е имало. Аз съм прост човек с HBO, Netflix, на кино и до тук.
Май да. Ама аз съм много опериран от това да гледам филми. Забивам се пред компа и си гледам някакви неща в тубата. Често музика, интервюта на стари рок звезди, да ти кажа, че последно гледах като филм / сериал....май беше сериала ония с шапките - Пинкиблайндерс, ама не ми хареса. И сега си гледам повторенията на Игра на тронове. Опитах да загледам новия Вещер (излезе наскоро по netflix), ама голяма боза.Не са натиснали рекламния модел в България. Затова.
Когато започнеш да виждаш по 200 реклами на филм ще видим дали няма да потърсиш алтернативи.