Заради БСП, Русия забрани вноса от България

От: Заради БСП, Русия забрани вноса от България

Аве смешен, парите от ЗК са преместени да запълнят дупките на бюджета на Дянков!!!
Как да споря с тебе, като не държиш на истината???

Сега дупките на БСП с кредит ще трябва да попълваме .... а предните кредити потънаха по джобовете на поставени хора.

Кои дупки трябва да попълваме с кредит? Освен мозъчните на няколко идиота...

Кои дупки трябва да попълваме с кредит? Освен мозъчните на няколко идиота...

В края на годинате ще видиш кои дупки. Даже здравеопазването където го актуализираха сега , няма да стигнат до края на годината. От къде ще дойдат парите ? Като заложената събираемост е по-висока от реалната? Самите експерти дето са го правили тоя бюджет казаха , че трябва да се актуализира защото пари няма.

Щом тия експерти са се издънили, предлагам да не ги коментираме. Питах кои дупки и не очаквам отговор - ще видиш. Такъв отговор се дава ПРЕДИ актуализацията, и то от тези, които я искат.

Сега дупките на БСП с кредит ще трябва да попълваме .... а предните кредити потънаха по джобовете на поставени хора.
Толкоз ли можеш
Ами да ти припомня, че самия Боко си призна грешките и каза, че Дянков и Мирослав Найденов са го закопали, ама как да му вярваме, като преди това казваше, че нищо не минава без негово одобрение, т.е. партията не е демократична, а лидерска и едноличната власт ръководи целия партиен апарат

Щом тия експерти са се издънили, предлагам да не ги коментираме. Питах кои дупки и не очаквам отговор - ще видиш. Такъв отговор се дава ПРЕДИ актуализацията, и то от тези, които я искат.
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4219753
Мотивът за актуализация на бюджета е засилване на фискалните буфери на разположение на правителството с оглед гарантиране финансовата стабилност на страната, да оставим възможност да има буфери в ситуация, в която общественото доверие в институциите е сериозно разклатено.
„По отношение на приходите – когато беше планиран бюджетът, не беше планиран с презумпцията, че ще имаме предсрочни парламентарни избори и шест месеца, през които на практика няма да имаме нормален политически живот и възможност да се правят реформи и да се провеждат политики. Тогава няма как да бъде изпълняван бюджет, независимо как е оформен”, заяви Петър Чобанов.
По неговите думи бизнесът е спрял да работи и е оттеглил доверието си в бизнес средата.
Самото правителство призна преди оставката , че актуализация трябва. Че парите в края на годината няма да стигнат както са заложени. Разбира се същият експерт Чобанов се кле месец преди това , че всичко върви по мед и масло в бюджета и няма да се актуализира.

Не се ли разбрахме да не обсъждаме тия, дето вече са се издънили? В написаното не виждам посочени дупки и сфери на неизпълнение, още по-малко каквато и да е конкретика. И спри да цитираш БСП, защото тяхната позиция при гласуанията беше против. Трябва да има ясни мотиви от Герб и ДПС - те гласуваха ЗА.

Не се ли разбрахме да не обсъждаме тия, дето вече са се издънили? В написаното не виждам посочени дупки и сфери на неизпълнение, още по-малко каквато и да е конкретика. И спри да цитираш БСП, защото тяхната позиция при гласуанията беше против. Трябва да има ясни мотиви от Герб и ДПС - те гласуваха ЗА.
Ти знаеш ли кой внесе предложението за актуализация на бюджета? Дупката е в митниците , която върви назад от предвиденото . По предварителни данни може да достигне 700 милиона по малко от заложеното. Дупката е и в здравеопазването , където тези 200 милиона няма да стигнат до края на годината.

БСП има една цел и аз напълно ги разбирам, която те много успешно експлоатираха 2009 година - в момента, в който предадат мандата, правителството взема едни числа и после ги размахва. Сега ще размахват следващите четири години, че фискалният резерв е 8 милиарда. Но тук е голямата лъжа. 8 милиарда резерв е само число, но не трябва да забравяме, че вътре в това число има 3 милиарда, които само преди 10 дни дойдоха от европейската облигация заем и още 1 милиард и 300, които в момента правителството тегли. Тези две цифри означават 4 милиарда и 300 минус от този резерв. И тук не трябва да се прави спекулация с тези числа. Аз призовавам да се гледа държавнически на кризата в КТБ, каза още Менда Стоянова.

Какво значение има кой го е внесъл?
Дупка в митниците звучи ужасно нелепо като аргумент. Митниците са приходната част, а дупките се образуват в разходната. За да преведа на по-ясен език, в кои точно сфери, липсата на 900 млн по твои сметки ще се отрази така, че да са нужни 5млрд за компенсирането им?

Прав си - в един бюджет има приходна и разходна част. Като и двете се планират. След като приходите няма да постъпят в държавата , както е предвидено естествено , че разходната част отива по дяволите, защото парите които трябва да постъпят , че да ги изразходват ги няма. Има значение кой го е внесъл- самите министри на Орешарски. А правителството Орешарски , го избра мандатоносителя БСП. Тоест БСП гласува против решението на собственото си правителство. Целта е точно това което съм ти копирал горе , да могат да спекулират с цифрите. Но този номер вече го гледахме 2009 , а Герб натрупаха нужния опит и като управляващи и като опозиция и няма да паднат в този трап пак. А сега със служебното правителство ще се изнесе цялата информация , какво е състоянието на държавата и с колко трябва да се актуализира бюджета.
Какво значение има кой го е внесъл?
Дупка в митниците звучи ужасно нелепо като аргумент. Митниците са приходната част, а дупките се образуват в разходната. За да преведа на по-ясен език, в кои точно сфери, липсата на 900 млн по твои сметки ще се отрази така, че да са нужни 5млрд за компенсирането им?

Само не разбрах защо ако съм против ГЕРБ, автоматично ставам привърженик на БСП.
Както казах: Комунисти не понасям, били те от ГЕРБ или от БСП. И двете партии са за боклука. Точка.

Обаче вие си пеете мантрата Че ако не е ГЕРБ ще е БСП и обратното. Искате да вкарате държавата в "двупартиен модел" както е в САЩ, а реално да си управялват едни и същи боклуци.

За разлика от теб го правя и на дела не само на думи, тиквеник.
Още ли си на заплата боко и за нощна пропаганда ли плаща?
Ти не си никъв IT, или пъ може и да си Идеот Технология!!!
Въпреки, че Идеот е много ласкателно за теб защото идеолог е равно на човек с идеи, а ти си просто лизач на един мазен дебел задни, и си прост като кратуната.
Е да де , ще кажа тука на хората теб да те викат щом ги оправяш така с поглед :D
На думи лесно , господин знание , ама на дела ... както сам си определи постигнатото в живота - 0 .

Малко злобно човече. Показах ти с 100 доказателства какво работя. Преглътни го и продължи жалкото си съществуване. И да съм никакво ИТ, работя като такъв за големи компании и ми плащат добре. А ти си оставаш едно селско мишле дето сигурно носа не си е показало извън България .
За разлика от теб го правя и на дела не само на думи, тиквеник.
Още ли си на заплата боко и за нощна пропаганда ли плаща?
Ти не си никъв IT, или пъ може и да си Идеот Технология!!!
Въпреки, че Идеот е много ласкателно за теб защото идеолог е равно на човек с идеи, а ти си просто лизач на един мазен дебел задни, и си прост като кратуната.

Какви доказателства си показал бе тиквоч, ти в нета има толкова снимки. Верно е има доказателства, не си нищо повече от платен драскач, също като оня сулю норта.
И стига с това село, че вече ще те зачервя наистина да видиш колко е хубаво да си от село!!!! Тъпак......
Малко злобно човече. Показах ти с 100 доказателства какво работя. Преглътни го и продължи жалкото си съществуване. И да съм никакво ИТ, работя като такъв за големи компании и ми плащат добре. А ти си оставаш едно селско мишле дето сигурно носа не си е показало извън България .

Какви доказателства си показал бе тиквоч, ти в нета има толкова снимки. Верно е има доказателства, не си нищо повече от платен драскач, също като оня сулю норта.
И стига с това село, че вече ще те зачервя наистина да видиш колко е хубаво да си от село!!!! Тъпак......

хахахах в нета ли има снимки как някой лети със самолет и е написал на бележка уни и нанди? Снимах ти и билети , мога да ти пратя 100тици снимки с проблеми като горните от последната година и половина. Толкова те е яд какво работя , че ще се удавиш в злоба. А за селото какво се нервираш , нали не се криеше от къде си....

Само не разбрах защо ако съм против ГЕРБ, автоматично ставам привърженик на БСП.

ами вероятността да си от бсп е много голяма..
особено ако си русофил..въпреки, че вече се доказа и тази измама на "столетницата"
търсете си проруска партия, бсп не е такава :)

и защо си ПРОТИВ някого, а не ЗА някого?
казваш, че си десен...ами дай да видим коя предлагаш..може пък и да ни хареса

казвате, че герб не са десни, но се пишат за такива само за да оберат десния електорат
ами щом се е появила нова дясна (герб), значи е имало празна ниша

бсп се правят на лява като използват историята на БКП
правят се на цоциалисти като се подиграват с по 5 лв за пенсионерите и увеличение на помощите за мангалите

Не се е появила нова дясна партия. Герб не е дясна. Какво дясно действие направиха Герб досега?

ПП не разбрах как точно оправдахме заем от 5млрд с хипотетична дупка от 900 млн. Математиката нещо се губи. А ако при всяка липса, ако се променя бюджета, то това означава, че имаме безкрайно тъпи политици. Реално това е най-тъпият у безотговорен вариант.

ето какво казват гръцките производители:

Производителите на селскостопанска подукция обвиняват правителството в елиминиране на гръцките стоки от руския пазар.

Това не е ли същото като заглавието на моята тема?
сега ще дойде нанка и ще каже, че гръцките производители не разбират и тя със няколко аргумента ще ги притисне в ъгъла :lol:

много приятелско от страна на Русия така изведнъж да забрани вноса...това трябва още веднъж да докаже на нанка, че в бизнеса приятели НЯМА и да спре да живее в паралелна вселена

ето какво казват гръцките производители:

Това не е ли същото като заглавието на моята тема?
сега ще дойде нанка и ще каже, че гръцките производители не разбират и тя със няколко аргумента ще ги притисне в ъгъла :lol:

много приятелско от страна на Русия така изведнъж да забрани вноса...това трябва още веднъж да докаже на нанка, че в бизнеса приятели НЯМА и да спре да живее в паралелна вселена

Нямам много време, ама така тъжно ме викаш, че не мога да не се отзова.:)
Аз може да си живея и на друга планета, ама какво е твоето оправдание?
В една тема ревеш колко са виновни комунетата, че Русия ни налага ембарго, а в друга ми даваш цифри как нямаме сериозни икономически отношения с нея, демек загубите от ембаргото са нищожни. Последно, Норт? Можеш ли да изградиш теза, която да не противоречи на друга, изразена от теб?
И никога не съм твърдяла, че в бизнеса има приятелство, а не интереси. Само те питах какви са ни ползите от загърбването на Русия и зависимостта от САЩ - на което ти не можа да дадеш никакъв смислен отговор. Това, че ми приписваш думи е комунистически прийом и не показва добри умения да спориш. Опитай с логика и мисъл, ако не ти се получи - давай с обиди, това поне го можеш. Сериозно ли мислиш, че ми пука как ще изопачаваш ника ми?:wink:

Горе