Няма сложно, просто е малоумен!Взимаш си една триножка за телефона, излизаш в парка и почваш да се снимаш как правиш упражненията . Кво му е сложното?
Няма сложно, да, ако никога не сме чували за видео обработка, да няма сложно. Точно в момента има такъв проект, за който помагам:Няма сложно, просто е малоумен!
По принцип и нищо няма са свърши, ходи и си троли, а авера му @Blinky го толерира.
То и на Атанска видеата са без обработка, ама това е друга тема. И те имат много гледания.Хора, когато търся как точно се изпълнява дадено упражнение, в ютуб в челни позиции винаги ми излизат видеа заснети с телефон или камерка, я в парка я във фитнеса. И това са видеа с милиони гледания, без обработка.
Защо пък да го предупреждавате?Да, сложа бан на човек, който просто е такъв? Ще му дам предупреждение, което се надявам да вземе под внимание.
Дано това оправдае така неадекватното ми поведение.![]()
От обявата излиза, че искаш някой хем да заснеме, хем да изпълни тези упражнения. Щом не искаш да се показваш пред камера, всички знаем темата за пиците, значи имаш опит в кулинарията.Упражненията са за укрепване на физическото състояние. Поне в България са почти неизвестни. Комбинирана система от древни упражнения. От източната школа. Повечето са елементарни за изпълнение.
А всъщност пускам топика да ми се препоръча някой, които може да го направи. Т.е. да се занемат упражненията с обяснения и изпълнение. Серии от упражнения, които следват една след друга. Първата серия е от осем упражнения и около 10 минути.