Няма АД. Догово може да се сключи по желание на клиента.
А имаш ли лиценз за сключване на догово?
За какъв лиценз по-точно говориш?
Aко сумата на сделката надвишава 50$ не се покрива, НО за сметка на това ако те измамят няколко пъти месечно за по 10$ примерно, ще ти бъдат покрити всичките пъри, които си бил измамен.
beact, защо да не е възможно? Блинки не може да ти каже кой кой е, аз мога да пиша (ако поискам) от всякакви ip-та, как по-точно ще ми хване дирите? Замисли се над думите на Булблогър и ако наистина тръгнеш да предлагаш такава услуга, то трябва да я изпипаш наистина добре, включително юридически. И още нещо, неприятно впечатление ми правят правописните ти грешки, например в едно от мненията си си написал "пЪри". Ако искаш да те вземат на сериозно, обърни внимание И на това.
Измамник от 1 човек е невъзможно, тъй като съм потърсил сидействие от блинки.
Никога не съм харесвал застрахователните услуги.
Авансовото плащане не гарантира на клиента качество на работата ти, така че не е на далавера. Предварително повече от 50% (дори и това е много) от сигурен клиент не бива да се иска. Отделно, че крайното плащане те мотивира допълнително.Най-добрата застраховка е авансовото плащане, Mr.Unwise. :wink:
Авансовото плащане не гарантира на клиента качество на работата ти, така че не е на далавера. Предварително повече от 50% (дори и това е много) от сигурен клиент не бива да се иска. Отделно, че крайното плащане те мотивира допълнително.
След като ми пишеш със седмият ник, явно реално не разполагаш с такива качества!
ахах може да е дребен тарикат и да се надява да прави хиляди.. схемата на мислене му е такава, ще се застраховат примерно 100 човека по 10 долара това са 1000 долара месечно нали? от тия 100 да измамят 1 с 50 долара, какъв ще му е дерта да върне тия 50 нали другите му плащат.. ахах схема си е , измислил го е тарикатчето.. предполагам няма фирми, документи , договори.. просто иска да точи