Правил съм неща за обучителна агенция и там абсолютно нищо по никакъв начин не беше защитено по този начин.
Разчитаха на договора с обучаващите се. Според тях досега нито един курс не е бил разпространен.
Ако трябва да съм честен до известна степен е и мой плюс, ако тайно се разпорстраняват - не говоря се озове в някой торент.
Моите видеа са брандирани, много трудно биха били манипулирани и да запазят що годе приличен вид - така че не се притеснявам. Защо? Просто защото аз имам специфични умения, и ако някой вземе че го разпространи из аверите си, то ще изгради на 100% положителни асоциации с мен, а аз имам да предложа и различни продукти, а да не забравяме, че и името ми ще им се набие
- така че погледано в long term съм на печалба.
Това разбира се не означава, че ще ги улесня на макс - познавам един, който е в друга обучителна индустрия директно си е качил в youtube на Unlisted редица от евтините си курсове ....
Имал съм случай когато съм водил индивидуални скайп сесии един от клиентите ми по погрешка да си пусне камерата и в дясно от него скиваш сложил на статив камера
малко old school, щях да му кажи вземи си един OBS ама възрастен човек беше знам ли го какво ще му стане
Като цяло съм приел, че може да се краде, но пък за това няма на макс ги улесня - каквото и да стане аз печеля в long term-a
Иначе и аз разчитам на тяхното доверие, но не само на него
Ако имам 5-ма авера и съм си свалил нещо и го давам на тях чудно ми е как ще знаят, че не се разпространява? Винаги ще има процент такива хора, но това ще е малък. Масово хората са коректни