Да и това го има, но в нашата скъпа държавица най-често тръгват от дребните риби, за да покажат, че извършват някаква дейност, а големите с живуркат.Може да не съм аз или ти, а някой друг колега.Като цяло никой не е застрахован, но при една проверка какво правим. И аз така си мислех, че съм един от хилядите и си викам мал шанс да ме проверат и за 7 год нищо(и физическия и онлайн магазина), но его е преди 5месеца(малко преди коледните празници) решиха да пуснат проверка на всички предприятия, които счетоводителката ми води. И познай какво стана...проверка на всичко за последните няколко години, бумащина и разправия само.Та това с хилядите... не го вземеш при сърце и след две години пак проверка и те хванат и с тия глоби направо в първи клас те връщат(ако всичко се изпълнява стрикно). За тези дето си лавират в сивия сектор,без фирма и т.н. , няма смсл да го коментирам относно тази директива.Ще дойде момент, когато и това няма да е възможно. Все пак мерси за отговорите, ще вида да се консултирам с още няколко човека преди да реша.