Кое точно те интересува?Не намерих нищо в сайта на КЗЛД. Ако може да ми посочиш линкове, ще бъда благодарен да се информирам по зададените от мен въпроси.
1. Има ли регулиращ орган на тема GDPR в онлайн пространството ?
2. Има ли някой глобен заради GDPR в България ?
3. От колко човека се състои КЗЛД и колко от тях сканират за нарушения ?
1. КЗЛДЧетвъртия въпрос ще се направя И АЗ, че не съм го задал.
1. Това значи ли, че интернет страниците на български, се претърсват постоянно за нарушения или работят само по жалби ?
2. Значи до колкото съм разбрал, ситуацията е следната :
Имаме 2 жалби. Едната е заради снимка във фейсбук, а другата е заради телефонно обаждане. И двете са в КОФАТА.
3. По-скоро питах за https://www.cpdp.bg/?p=element&aid=372
Според теб, колко от тия 87 човека, се занимават GDPR и спазването му в онлайн пространството предназначено за България и написано на български ?
(Като гледам много вождове има..)
Имаш ЛСЗдравейте, някой може ли да препоръча добри компании които изграждат формулярите за GDPR от А до Я.
Накратко да ги запозная с целият бизнес и всяка една малка подробност свързана с бизнеса и след около месец или най-много два! Да ми предоставят готовите формуляри които само трябва да ги стилизирам и да ги плесна в сайта.
Минах вече веднъж по-този път и съм наясно какво трябва да им предоставя но компанията която беше извършила тази услуга вече ми обявява извънземна цена (нещо нормално за Белгия).