Защо БГ фирмите трудни пробиват в чужбина? Нова теория!

От: От: Защо БГ фирмите трудни пробиват в чужбина? Нова теория!

Не смей ми се, не пей ми се.....

Особенно като се сетя за банковата чиновничка дето забегна в Норвежко но само след два месеца вече пишеше от Българско IP и се дразнеше защо са спряли сапунката Империя по Бунак ТВ

ОсобеННо, като се сетя за неграмотния Никс, живеещ от подаяния на майка курва, който не може да се изразява правилно на български, а се опитва да се пробва и с affiliate, ми призлява от грозната картинка. :D

От: Защо БГ фирмите трудни пробиват в чужбина? Нова теория!

Хаха, вземи прочети статията дето я пусна агейнст на оня унгарец, в темата за наложения платеж на еконт. Но си прав. Примерно имам сайт, който да речем изкарва 100лв от адсенс месечно. Понякога дори не го поглеждам, обаче парите се трупат. Ако обаче направя електронен магазин, стой та гледай, хем по сложно техническо решение, хем претенции, стока, изпращане, складиране, митници, наличности, отчетност данъци, За да изкарам 100 лв трябва да продам 10 артикула да речем....Съвсем ли се отказваш от всички офлайн? Ами ако дойде края на интернета?

Лизачката на чифутски банкерски задници за 500 лева и за емигрант не става, върнаха ни я като негодна стока

Няма страшно, Цеко Минев нали бил капут като нея отново ще я прибере на работа макар и вече като хигиенистка

Лизачката на чифутски банкерски задници за 500 лева и за емигрант не става, върнаха ни я като негодна стока

Няма страшно, Цеко Минев нали бил капут като нея отново ще я прибере на работа макар и вече като хигиенистка

Я кажи курвата прибира ли добри пари? Скъсват ли и разплутия славяно-мангалския задник, за да има подаяния за гнусното копеле Никс или са нужди и "добавки" от "гаражния бизнес"? :D

Я виж чифути на чифути помагат

Facebook помага на ПИБ заради чистотата на словото?

Харкона като е беден Славяно Мангал депортиран от Норвегия поради непригодността му с начина на живот на Белите Хора кой ще му помогне

Няма ни майка, ни баща, хранениче от детски дом е ...... бъдете милостиви и сберете някой лев поне да изкара зимата:(

Хаха, вземи прочети статията дето я пусна агейнст на оня унгарец, в темата за наложения платеж на еконт. Но си прав. Примерно имам сайт, който да речем изкарва 100лв от адсенс месечно. Понякога дори не го поглеждам, обаче парите се трупат. Ако обаче направя електронен магазин, стой та гледай, хем по сложно техническо решение, хем претенции, стока, изпращане, складиране, митници, наличности, отчетност данъци, За да изкарам 100 лв трябва да продам 10 артикула да речем....Съвсем ли се отказваш от всички офлайн? Ами ако дойде края на интернета?

не бих продавал стока ако не е моя и я нямам на склад, защото в единия случай печалбата ще е двойно по голяма поне отколкото в другия.
А точно това не искам повече да купувам и държа стока на склад и да работя с КЛИЕНТИ!
В АДСЕНС Е ЧИСТО И НЯМА НЕРВИ - АКО ВЛИЗАТ КЛИКАТ - АКО НЕ ВЛИЗАТ НЕ КЛИКАТ.

идва ти чека и така... ще пробвам няколко годинки ако не ми хареса, ще знам че съм опитал и не ми е харесало , а така цял живот ще ме е яд че не съм опитал

Я виж чифути на чифути помагат

Facebook помага на ПИБ заради чистотата на словото?

Харкона като е беден Славяно Мангал депортиран от Норвегия поради непригодността му с начина на живот на Белите Хора кой ще му помогне

Няма ни майка, ни баща, хранениче от детски дом е ...... бъдете милостиви и сберете някой лев поне да изкара зимата:(

Harkona е добре, ама ти трябва вече да се осъзнаеш и да не разчиташ само на подаяния от курва. Знаем, че си мързелив и некадърен декадент, но да постъпваш така с майка си е позорно. Все пак курвата ще живее до едно време, а и тарифата и все ще пада - не можеш вечно да се осланяш на нея и на провинциалния си гараж.

Горе