Защо НАТО атакува Либия

harkon

New Member
За да няма заблудени съфорумници ...

Some believe it is about protecting civilians, others say it is about oil, but some are convinced intervention in Libya is all about Gaddafi's plan to introduce the gold dinar, a single African currency made from gold, a true sharing of the wealth.

"It's one of these things that you have to plan almost in secret, because as soon as you say you're going to change over from the dollar to something else, you're going to be targeted," says Ministry of Peace founder Dr James Thring. "There were two conferences on this, in 1986 and 2000, organized by Gaddafi. Everybody was interested, most countries in Africa were keen."
[video=youtube;O35_Ai6EsMU]http://www.youtube.com/watch?v=O35_Ai6EsMU[/video]
 
Последно редактирано:
От: Защо НАТО атакува Либия

Следователно ако е постигнал това което е искал целия запас на злато ще е бил в Либия ? :D
 
От: Защо НАТО атакува Либия

тоя кадафи го капичнаха, ама да видим другаря ху дзинтао дали ще могат.
аз само чакам тоя пуст долар да го разкарам по най-бързия начин. ще си купя юан-и, оти след 5 години сигурно ще струват много пара, като вече се говори за нова резервна световна валута. тоя долар е умрела работа :)
 
От: Защо НАТО атакува Либия

Махни ги юан-ите, купувай рубли да има с какво да си палиш кюмбето че вследствие на глобалното "затопляне" тежки зими се задават
 
за тези които вярват в теорията на конспирацията малко храна за размислъл :) аджеба защо кадафи спря интернета на хората ? нали ако искаш да се знае истината за някоя несправедливост насърчаваш хората качват неща за нея като стаии клипчета снимко в интернет а не го спираш ( уж малка подробност а веднага става ясно кои е прав и кои е крив)
 
От: Re: Защо НАТО атакува Либия

за тези които вярват в теорията на конспирацията малко храна за размислъл :)
Не слушайте Coolice - той е заложник на сървърите си, а те са в Щатите. :mrgreen:
 
в Канада :) даже и това не си разбрал :) пише си в първия пост в темата за ургана а квебек си беше на пътя на ургана нищо че не е в сащ :) parle vu france ? харесва ми съпорта да ми говори на френски :D затова френската част на Канада
 
От: Защо НАТО атакува Либия

И при Ирак имаше такива съмнения. Малко след като Саддам обяви, че вече ще продава петрола в евро, вместо долари и му намериха WMD-тата :)

Ама специално тука малко ме съмнява, щото той много прекали, те хората накрая се молеха на НАТО да влезнат....
 
От: Re: Защо НАТО атакува Либия

в Канада :) даже и това не си разбрал :)
Мести ги, мести ги ... :mrgreen:
пише си в първия пост в темата за ургана а квебек
Тази тема ми беше безинтересна, поради малкия брой на жертвите сред поддръжниците на Wall Street. :)
parle vu france ? харесва ми съпорта да ми говори на френски :d затова френската част на Канада
Интересчия. Гледаш само къде е пазарът.
 
От: Защо НАТО атакува Либия

Cool, той спря нета за да създаде смут и дезориентира да опази статуквото, и следвателно неговата цел златен динар, опази ли статуквото опазва целта, не опазили статуктовто губи целта, това е насочено към глобалната търговия не към местно ниво.

Съгласен съм с това за златото, моментално ще подкопае всички. А УСА на теория има злато. То не случайно падна златния стандарт именно заради златото че не могат го печат за разлика от декретните пари, и от тогава като се почва един икономически разтеж с още по-големи задължения/дефициите и дългове върне ли се стандрата УСА и редица други ще са на пангара.

Вие оставете златото, "демократизацията" перфектна акция на УСА и Израел и техните приятелите от западна европа. Нови техни президенти, нови търговски довоговри, нови печалби и ново моноползииране + това тотално разпдане на стария строй и традиции и павиране на пътя за ударяне на иран. Цялата арабска лига вече стана с про арабски президенти.

А и така съвсем случайно се писа преди месеци в Афганистан, така си вървели някакви учени и случайно намерили някаква териотрия която има огормни природни ресурси на стойност над 1 трилион долара ... ама това друга бира.

Нито са ги освободили, сега по ги заробиха, нито ще ги демократират нито нищо. Никой не е по заробен от този който се мисли за свободен - Ничше
 
От: Защо НАТО атакува Либия

Това за Зладния Динар се знае . И то не е само Кадафи с Либия, ами цяла северна Африка, и вижте какво им се случи на правителствата. Само Кадафи се опълчи, но пак го изгониха.
От тук нататък на световният елит много трудно може да се опълчи. Като цяло една империя от вътре не може да се бутне. Може да има граждански войни за власт, но едни ще заменят други, а положението само ще се влошава за {гражданите|поданиците|робите}
 
От: Защо НАТО атакува Либия

Махни ги юан-ите, купувай рубли да има с какво да си палиш кюмбето че вследствие на глобалното "затопляне" тежки зими се задават
аз рубли имам, ама мисля "зайчики" да купя, ако знаеш какво са :lol:
ще ги префиксират и тогава ще ги обменя за долари, доларите за рубли, рублите поради новия руско-китайския чери-заз завод ще се котират добре и ще купя юани, а юаните ще ги продам за много грохнали левове, левовете за още повече фалирали драхми като ги върнат, драхмите ще ги продавам за рубли или зайчики и така ще ги въртя.
план за милиони батка
 
От: Защо НАТО атакува Либия

Четох и още едно много интересно нещо - "Великата река сътворена от човека" (Great Man-Made river) или мрежа от канали осигуряващи водната независимост на Либия. Нека не забравяме, че водата в тази част на света е по-ценна от нефта.

11.jpg


Кой би позволил подобна независимост?

п.п. Един куб. м. вода в Либия е струвал 35 цента, а у нас май е по-скъп :)
 
От: Защо НАТО атакува Либия

За да няма повече съмнения ...

American Warmongers and War Profiteers:

[video=youtube;qmVWcnUeN2U]http://www.youtube.com/watch?v=qmVWcnUeN2U[/video]
 
От: От: Защо НАТО атакува Либия

За да няма повече съмнения ...

American Warmongers and War Profiteers:

[video=youtube;qmVWcnUeN2U]http://www.youtube.com/watch?v=qmVWcnUeN2U[/video]
Шибани пацифисти.
Войната е необходимо зло.
 
От: Защо НАТО атакува Либия

Да, точно заради долара ще да е атаката. Едва ли има нещо общо фактът, че Кадафи е терорист, който плати за взривяването на самолета над Локърби, излъга Англия за да си прибере после терориста и накрая изнудва цяла Европа за пари, за да пусне българските сестри, които бяха обвинени за неговите грешки.
 
Да не забравяме и какво е направил за България, за което не се говори никое правителство през чиито мандат се случи... през 2004 национализира българската концесия за добив на петрол там при наляти от българска страна в разработване и оборудване между 200 и 300 милиона долара

и пусна държаните като заложници 7 години медицински сестри... само след като му опростихме външния дълг (ние си платихме да ги пусната) между $70 000 000 и $130 000 000 (разликата е голяма според различните източници а и има курсови разлики защото не е работено директно в долари)

просто няма начин да е лош човек този "голям приятел" на България:clap: а дано ама надали ако делата не говорят не знам как да им стане на някои по ясно :clap:
 
От: Защо НАТО атакува Либия

Кадафи е гледал интересите на Либия, дреме му за нас. Колкото е виновен той, толкова са виновни и нашите политици. Специално за мед сестрите реакцията на Българската държава е неадекватна още от самото начало. Дори Костов каза "Ами ако са виновни?", ако си спомняте. Това, че не е приятел на България, не означава, че случващото се в Либия е справедливо и не е дирижирано от Запада. Демокрация в Либия = дървен камък.
 
има си международно право и някакви неща като справедливост въобще като ощетяваш една държава в договори които ти си подписал... (ощетил е България да не би под силата на оръжие ние като велика сила да сме го принудили да подпише за концесия) и държиш нейни граждани като заложници без да са виновни (щото ако беше казал да ги пуснат щяха да ги пуснат сестрите) въобще не ми побира акъла как някои може от БГ да казва нещо различно от че си е получил заслуженото.... не ми се спори прехвърлям се в бизнес разделите на форума
 

Горе