От: Защо в България няма производство?
заглавието тогава е грешно: "Защо в България няма производство"
Относно безпилотните самолети - не съм казал, че произвеждаме (казах, че имаме възможности и за такава дейност, дори няколко фирми се опитват ) не знам какви клюки си чул, но едва ли парите са държавни, така че теб не те интересува какво са направили с тях
ето какво пише тук - http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=493&aid=11656
Самолетите, които произвежда "Армстехно", обаче опровергават твърдението, че в съвременна България трудно може да се създаде високотехнологичен продукт. Но въпреки традициите ни в този вид специално производство засега липсва държавна подкрепа.
Надявам се не това е фирмата която е "гушнала" милиони и е "изчезнала"
ето фирмата Армстехно какво е направила -
вярно, информацията е стара, но хората се опитват да правят нещо
ако държавата ги подкрепи финансово или като купи такива машинки, може би ще им потръгне и дори ще продават извън страната
Ето един цитат от предишните ми постове:
"...моите наблюдения са ,че ПОЧТИ НЯМА ПРОИЗВОДСТВО в България..."
Не твърдя ,че няма изобщо.Зная ,че има.Но е съвсем малко Много от примерите които даваш не са добри.В много от случаите нещата само отстрани изглеждат сериозни.Напримерно по назад в темата спомена ,че в България се правят безпилотни самолети.Не една а няколко фирми се опитват,но всичко е в много начален стадий.И така е от години.Общо всички са направили десетина безпилотни.Това не е производство.На единия БЛА знам със сигурност ,че летателните характеристики са ужасни,няма никакво бъдеще.Общо взето любителска работа.Скъпи материали,скъпа електроника,много шум по медиите а едва едва се държи във въздуха.Това не е само мое мнение чул съм го и от специалист.Хората които ги "правят" гушнаха няколко милиона и нищо не направиха.Изчезнаха и в момента никой не ги знае къде са
заглавието тогава е грешно: "Защо в България няма производство"
Относно безпилотните самолети - не съм казал, че произвеждаме (казах, че имаме възможности и за такава дейност, дори няколко фирми се опитват ) не знам какви клюки си чул, но едва ли парите са държавни, така че теб не те интересува какво са направили с тях
ето какво пише тук - http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=493&aid=11656
Самолетите, които произвежда "Армстехно", обаче опровергават твърдението, че в съвременна България трудно може да се създаде високотехнологичен продукт. Но въпреки традициите ни в този вид специално производство засега липсва държавна подкрепа.
Надявам се не това е фирмата която е "гушнала" милиони и е "изчезнала"
ето фирмата Армстехно какво е направила -
вярно, информацията е стара, но хората се опитват да правят нещо
ако държавата ги подкрепи финансово или като купи такива машинки, може би ще им потръгне и дори ще продават извън страната