Blinky
Owner
Няма бате, тук не триеме креативни критики.georgimateev каза:постнал си докато го пиша, трий ме ако искаш
Няма бате, тук не триеме креативни критики.georgimateev каза:постнал си докато го пиша, трий ме ако искаш
Blinky каза:Еми ще пораснеш в резултатите, все пак му трупаш линкове. А съвета ми е да трупаш линкове от сходни на твойта тематика сайтове. Така ще ти се повиши входящите линкове от рилейтед сайтове, от където следва че в резултатите ще се преместиш с добри позиции.
Имам един сайт на който му трупам само рилейтед линкове и директории такива. Правя обмяна само с сайтове в мойта ниша, и не след дълго започна да се появява за някой ключови думи/фрази.
Не че и другите линкове не са лоши, но тези които са сходни с тематиката на сайта ти ще са малко по-ценни.
Късмет. :wink:
Blinky каза:Пак заповядай. Радвам се че тук може да се помогне, кой с каквото може. :wink:
vetzkov каза:значи от моя малък опит мога да ти кажа че е строго непрепоръчително да си събмитваш сайта в гуугле защото често такива сайтове попадат в сандбокса. най - добре е да си го сложиш в подписа на форуми , да го постнеш за някоя статия в някой добър уеб 2.0 портал и бате ти Г сам ще го намери и то доста по бързо. поздрави цветан :wink:
:wink:
Aз не съм на това мнение. Не винаги събмита е по-добрият вариат за индексиране, с пускане на линкове към новият сайт - това е мият начин, спестявам времето за съмбит и междувременно трупам бек линкове. А и със сигурност е по-голяма възможноста да се прескочи санмт бокса. :wink:Спомага за много по бързото индексиране.