Благодаря за мненията,но никъде не съм споменал и че разбирам грам нещо от злато... Просто ми е интересно да разбера това онова,благодаря за статистиките,които предоставихте ще ги разгледам обстойно защото ми е интересно.
ЗА моя приятел,че е шаран това е така,че загуби двойно също.
ТУк заложните купиваха златото на 40 лева грама,така той искаше да ходи в чужбина и да го продава на 40 ЕВРО грама тоест кажи речи двойна печалба.
Започна да изкупува злато на по висока цена от 40 лева тоест 41,45 с който както се разбереше,като казва аз давам най-много засложната дава толкова и хората му продаваха.
В един момент обаче нещата му се оцапаха,когато е отишал в ГЪрция да го продава незнам какво точно е станало,но не са искали да му го купят,защото не са били 1-2 грама а за обикновен човек,като него може да е изглеждало и като крадено или незнам и не са го купили. Слагаме разхода да отиде до там,да се разхожда да обикаля да търси пазар и да се прибере горница 0 вътре доста.
ТУк се прибира и търси пазар да махне набутвацията от себе си,но цената вече беше 30 лева на грам по заложние дори мисля,че и в момента тук е някъде там и,като го продаде почти на половина ето го и резултата с набутвацията. Той също няма грам представа,как стоят нещата само сме чували,че златото е най-вървежн,но как стоят нещата не знаем. Сега съм доста по наясно от вчера благодарение на колегите ще следя с голям интерес темата,че няма да видя 200 бона за влог сигурно няма да имам щастието,но поне да се обогатя знаейки ще ми е от полза.
Не съдете строго наивните
Поздрави