Добре де , самия въпрос на тема е - да работя в България или да работя в чужбина. Аз го разбирам като работа на пълен работен ден , да имаш шеф , той да ти плаща заплата. Ти ми говориш за онлайн доходи - естествено ако изкарваш онлайн доходи е най-добре да ги харчиш в страната с най-нисък стандарт - демек България. Но от въпроса аз разбирам , че се пита не за онлайн дейност. И там реалността е , че за еднаква работа в чужбина плащат много повече.
абе тука във Варна е пълно с хора, които ще работят за тия пари ти само имай желание да ги наемеш Явно темата ще издребнява, ясно е че има лекари които тука вземат и по 20 , но аз говорих за 75% от населението , което е много зле
прав си обърках се, тука във Варна хората с средно образуване за под 3000 лева не излизат от вкъщи за висшистите да не говоря
Аз пък съм наемал хора във Варна и за пари пак не искаха да работят
Тя държавата е фалирала. За това, не мисли за осигуровки и пенсии, а мисли как да изкараш пари. Че ти два обекта имаш, които да даваш под наем, за какво ти е пенсия?Новините по НОВА: Вдигат осигуровките, ще се пенсионираме по-късно!
Е за това става дума. Няма да измислят как да впрегнат на работа неработещото население ами мислят как да доят все повече и повече работещото. Вървим си в някаква измислена посока и затъваме все повече и повече. Според мен фалита на държавата е неизбежен.
О, сега тия дето не искали да се махнат не били умни. Че то целия запад е във фалит бе пич, Гърция фалира, Испания, Италия, англичаните искат да излизат от ЕС. Еврото пада, щото банката печата пари като луда.Работата е такава, че тая държава отива към фалит, ако искате да сте реалисти вижте какво става навън, от много компютри и сайтове изглежда не забелязате какво се случва в държавата и на къде отиват нещата. Оправия няма, за това моят отговор беше да пали и да бяга...
Не, че рекламирам запада, вярно бил съм там, но сега работя и живея в БГ, вярно взимам европейска заплата и харча тука ама няма как да съм хепи като виждам какво става около мен. Само един щраус дето е забил главата в земята може да смята, че е ок да живееш тук.
Жалко е когато трябва да емигрираш на стари години, но по умните ще го направят рано или късно, ако не те децата им със сигурност.
За това не е задължително физически да си извън България.За това, моя личен съвет е просто да гледате навън при създаването на StartUp (както е сега модерно да се казва), за да си гарантирате 2 основни неща, които тук няма да са на лице никога - по-голям пазар и ясно изразени правила и действащи принципи.
За това не е задължително физически да си извън България.
Да си вдигна темата с една малко стара вече новина. Шофьор умишлено тласка моторист от пътя в Кресненското дефиле (видео).
Да, това вчера го гледах, деба селяка долен, деба... Видях че тръгнаха след него, дано да са го хванали и да са го направили труден за рисуване, тоя долен селяндур.
Мотористът неправилно изправарваше на забранено място, само отбелязвам. Иначе, нещата ще се стабилизират единствено, ако хората започнат на място да линчуват виновните. Аз гледах някакво друго клипче, където някакъв "прокурор" беше ударил велосипедисти. Бяха 10 човека и вместо да му разкажат играта, само мърмореха и ония си отпраши.Да си вдигна темата с една малко стара вече новина. Шофьор умишлено тласка моторист от пътя в Кресненското дефиле (видео).
Мотористът неправилно изправарваше на забранено място, само отбелязвам. Иначе, нещата ще се стабилизират единствено, ако хората започнат на място да линчуват виновните. Аз гледах някакво друго клипче, където някакъв "прокурор" беше ударил велосипедисти. Бяха 10 човека и вместо да му разкажат играта, само мърмореха и ония си отпраши.