Защо именно са тея наказания?

някои не ти е харесал някое мнение а по принцип в другия уебмастърски форум са свикнали да си говорят през системата за репутация което спрямо настроиките на системата тук не е добре за новодошлите сега ще ти погледна случая и ако сметна че не правлно ще те компенсирам :) ако не сама ще трябва да компенсираш като помагаш на останалите в темите не е сложно :)

От: Защо именно са тея наказания?

Сигурно за да са в тон с червилото на автара :)
Но по вероятно е заради начина на изразяване в другата ти тема за покупка на сайт

защото си смешна!
Как можеш да кажеш, че абв.бг струва 10 000$

Ама и вие сте много интересни.
Само някое дете може да ви разиграва така.

хахахаххаха

Интересува ме само, дали се опитва да мами или е тотално заблудена.

в другата тема е писала от два акаунта или яко я гони шизофренията

А по темата - наказанията са, защото си си ги заслужила! Ако не пишеш глупости няма да има и наказания!

Нея не я бъркат. Тя си има много акаунти. Да му мисли Coolice. :)

Нея не я бъркат. Тя си има много акаунти. Да му мисли Coolice. :)
Пък и може още акаунти да си направи, ама то по думите ще я познаем. Тя сама се показва.

в другата тема е писала от два акаунта или яко я гони шизофренията
Рогати, на теб кръщавам новата болест на 21 век - виртуално разстройство на личността - пишеш от няколко профила и накрая не знаеш кой точно профил представляваш.

• Like
Реакции: adi

Всъщност кой е рекордьора по мултиакаунти тук-верочтно кръчмата с +20:)

това е най тъпото нещо в целия форум лешперчетата и на мен ми нацвъкаха от завист червени точици и се мислят сега за много големи детска работа

това е най тъпото нещо в целия форум лешперчетата и на мен ми нацвъкаха от завист червени точици и се мислят сега за много големи детска работа

Като гледам от червено на 2 зелени си минал, да не си говорил в евро някъде?:wink:

не знам явно някой модератор или ти сте взели проблема присърце за което благодаря ..........много кофти момент е с тия репутации хем е полезно хем може да се злоупотребява

Горе