От: Защо малките момичета са толкова тъпи?
Зависи за какво ги търсиш, но от написаното разбирам че не търсиш само секс, а искаш нещо по сериозно. Поне аз така разбирам, защото ако е само за секс, може би няма да ти пука за тях и нямаше да пускаш темата
Такива тъпи кифли както е постнал снимка
soyo не заслужават нищо друго освен еднократна употреба и след това изхвърляне на определените места за отпадъци, ама само за една вечер, и след това превари чаршафите на +90 С в пералнята че въпреки презерватива, само от допира в бельото ти в леглото могат да ти лепнат нещо.
Аз съм си патил точно от подобни момиченца когато бях на 25 г. сега съм на 34 г. През 2001 г. и 2002 г. точно с такива недорасли хлапачки ходих, и такива ядове брах... не е за разправяне. Уж съм и гадже, а то по неволя играех ролята на баща или възпитател - обяснявах кое е лошо, кое е добро, понеже попадах на момичета които родителите им не им обръщат внимание, и те се учеха от улицата и дискотеките и съученичките си. Имах една през 2001 г. няма да забравя, хванах я да се друса и да пуши разни опиуми, канабиси и други боклуци, че питай ме как да и обясна че това е лошо нещо, наложи се да и забраня да излиза с тия които я подтикват към такива неща, и я заплаших че не само ще скъсам с нея ами на родителите и ще кажа, а тя - нищо няма да и направели защото на тях им било все едно и гледали по голямата им дъщеря да е добре. Родителите са виновни. Същото момиче беше изнасилено от един наркоман ( това е станало преди да се запознаем ) че го търсих да го трепя, исках да му строша главата, понеже онзи продължи да я заплашва че ще продължи, ама така и не го хванах, той беше много страхлив. И знаеш ли кое ме вбеси най много - това че родителите и знаеха че е изнасилена и не си мърдаха пръста да подадат жалба срещу тоя идиот, а аз тогава трябваше да говоря с класната и даскалка и писахме жалбата заедно, тя пък точно тогава беше абитуриентка. Ченгетата - само го привикали и го предупредили да не я закача, при положение че от същия тоя идиот имало и други жалби от момичета от нейното даскало, и онзи още повече се вбесил че тя е подала жалба срещу него и познай. Както и да е, по късно чухме че е катастрофирал по пътя София-Варна бил дрогиран, и в болницата починал. Аз повдигнах въпроса на родителите и, а те ми казаха че тя сама си била виновна защото се обличала предизвикателно и сама си го търсила, е добре казах им дори да е така те са длъжни да направят нещо. Хората гледали по голямата и сестра да я добре. И това ми били родители. По късно момичето получи травма и се разделихме и няколко години по късно научих че е станала лесбийка. Искам да ти кажа че всичко идва от средата и родителите. Стари събития са това от 2001 г. но не мога забравя безразличието на майка и баща, при положение че дъщеря им е била изнасилена и обект на преследване.
В момента съм с по голяма кака от мен с 8 години, никога не се е женила, няма и деца и съм си много ОК с нея. Знае какво иска, наясно е със себе си, минало и е времето когато е искала да се забавлява, находила се е, наживяла се е, и вече нищо не и прави впечатление, и иска само някой да е до нея, да я уважава и да я обича. Случайно се запознахме в сайт за запознанства. Сега сме си заедно вече 3 години, и нямаме никакви проблеми, и на всичко е съгласна с мен, дори понякога прекалено много ми угажда на прищявките ми, особено в секса а и не само там, изобщо в повечето ситуации дава доста от себе си, виждам че се престарава, и усещам че това е от страх да не ме загуби, защото съм доста по малък от нея. И все пита - всичко ок ли е, доволен ли съм от нея, да съм кажел това в което тя имала пропуск за да знаела за напред да ми го даде, все пита щастлив ли съм с нея, и повтаря непрекъснато че искала да се чувствам добре с нея, ей такива работи. Според мен това е страх и несигурност да не ме изтърве. Хубаво е да си с кака, всичко ти дава, даже се престарава, но от време на време я хваща параноята че ще те загуби и започва да приказва глупости че била дърта, че щяла да ми омръзне бързо и куп глупости.
Какички - какво да ги правиш
Търси какички, по улегнали са. Един авер който е също на 34 г. колкото мен преди 3 месеца се ожени за една кака по голяма от него с 12 години... Преди да се оженят живяха заедно 5 години на семейни начала. И тя също не се е женила, няма дете, даскалка е по професия, а той бачка в СОТ автопатрул, и въпреки разликата в професиите и годините, те се разбират перфектно. Живее при нея, и да ти кажа от както са заедно пича много се промени. Преди беше див и луд, а сега е кротък като агънце и доста е улегнал, и е много спокоен, дори не мога да го позная понякога, явно каката го е сложила на място.
освен това и напълня, а преди беше слаб като вейка, явно добре го храни каката