suncho26 New Member 26 Юли 2012 #1 Искам да пиша в раздел "Продава се", но немога да пусна тема, а в другите секции мога. Защо така?
BullBlogger New Member 26 Юли 2012 #2 От: Защо немога да пиша в определени раздели? suncho26 каза: Искам да пиша в раздел "Продава се", но немога да пусна тема, а в другите секции мога. Защо така? Увеличете... десет мнения десет дни от регистрацията положителна репутация
От: Защо немога да пиша в определени раздели? suncho26 каза: Искам да пиша в раздел "Продава се", но немога да пусна тема, а в другите секции мога. Защо така? Увеличете... десет мнения десет дни от регистрацията положителна репутация
suncho26 New Member 26 Юли 2012 #3 От: Защо немога да пиша в определени раздели? Има ли вариант, някой друг да пусне това което искам вместо мен?
От: Защо немога да пиша в определени раздели? Има ли вариант, някой друг да пусне това което искам вместо мен?
soyo New Member 26 Юли 2012 #4 От: Защо немога да пиша в определени раздели? Не мисля. Дори и да предлагаш нещо интересно , червената репутация ще откаже повечето от потребителите тук.
От: Защо немога да пиша в определени раздели? Не мисля. Дори и да предлагаш нещо интересно , червената репутация ще откаже повечето от потребителите тук.
BullBlogger New Member 26 Юли 2012 #6 От: Защо немога да пиша в определени раздели? suncho26 каза: Добре, разбрах ви! Увеличете... просто се постарай да пуснеш няколко качествени мнения. гарантирам ти, че ще получиш зелени репутации - полезното се награждава добре дошъл във форума и успех!
От: Защо немога да пиша в определени раздели? suncho26 каза: Добре, разбрах ви! Увеличете... просто се постарай да пуснеш няколко качествени мнения. гарантирам ти, че ще получиш зелени репутации - полезното се награждава добре дошъл във форума и успех!