Състояние на молбата Ви за AdSenseНе пише ли в самото съобщение за какво не го одобряват ?
не , за такъв трафик може и бан да отнесеш. От социални мрежи става , ако не можеш да се класираш никъде по ключови думи.А бот трафик става ли според теб?
...самият сайт е във форекс нишата...
Тя от кога е забранена?За това и не ти го одобряват.
Е колко да пусна като все ми ги редежктват?Е как за една седмица ще пускаш пет рекуеста за одобрение..
Контентът е качественНищо чудно, 50 статии кой знае на какво приличат, + форекс ниша, направо забрави, 100 процента не е качествен контента, камо ли сайта, който най-вероятно е 3 минути сетъпнат wordpress. Не се научихте как се прави.
Доколкото си спомням, през 2 или 3 месеца можеше да пускаш рекуест за пин, ако съм разбрал правилно ситуацията. Лично при мен беше следното през 2010г - 3 пъти пусках за пин, който така и не дойде, накрая пратих сканирана лична карта и се получи. Имах някакво жалко подобие на блог в блогър, май имаше една статия вътре Изглежда са затегнали нещата от тогава.Е колко да пусна като все ми ги редежктват?
За да стигне до тази стъпка, трябва да има одобрен акаунт за adsense, после да стигне 15 евро ако не греша (или определена сума) после изпращат пин за валидиране на адреса, имаш право ако не си го получил на общо 3 опита......ускаш рекуест за пин