kostianev Member 23 Януари 2010 #1 Направих си една страница във Facebook на един от моите сайтове, но когато споделям връзки не се показват на потребителите? Защо така, пробвах в настройките, но там няма нищо общо с това?
Направих си една страница във Facebook на един от моите сайтове, но когато споделям връзки не се показват на потребителите? Защо така, пробвах в настройките, но там няма нищо общо с това?
G go6o78 Member 23 Януари 2010 #2 От: Защо не ми се показват съобщенията, които поствам във Facebook? не се показва на приятелите, а на феновете на самата страница, трябва да си набавип и фенове
От: Защо не ми се показват съобщенията, които поствам във Facebook? не се показва на приятелите, а на феновете на самата страница, трябва да си набавип и фенове
kostianev Member 23 Януари 2010 #3 От: Защо не ми се показват съобщенията, които поствам във Facebook? Да, имам вече 122 фена и не им се показва. Един мой познат го попитах и няма отпред на стената съобщение, нито връзка, нито нищо?
От: Защо не ми се показват съобщенията, които поствам във Facebook? Да, имам вече 122 фена и не им се показва. Един мой познат го попитах и няма отпред на стената съобщение, нито връзка, нито нищо?
alternative New Member 24 Януари 2010 #4 От: Защо не ми се показват съобщенията, които поствам във Facebook? Излизат в Лафй News Feed-а (не знам как се нарича тази бутонка на български) в началото на профила, най горе има два линка: <li class="UIIntentionalStream_Top_Header">News FeedLive Feed и <li class="UIIntentionalStream_Top_Link">View News FeedView Live Feed 300+ второто...
От: Защо не ми се показват съобщенията, които поствам във Facebook? Излизат в Лафй News Feed-а (не знам как се нарича тази бутонка на български) в началото на профила, най горе има два линка: <li class="UIIntentionalStream_Top_Header">News FeedLive Feed и <li class="UIIntentionalStream_Top_Link">View News FeedView Live Feed 300+ второто...
VPenkov New Member 24 Януари 2010 #5 От: Защо не ми се показват съобщенията, които поствам във Facebook? Група ли си направи или фен страница? Я дай линк.
От: Защо не ми се показват съобщенията, които поствам във Facebook? Група ли си направи или фен страница? Я дай линк.
mvmrik Well-Known Member 24 Януари 2010 #6 От: Защо не ми се показват съобщенията, които поствам във Facebook? Излизат си и аз имам страница и така си мислех отначало.
От: Защо не ми се показват съобщенията, които поствам във Facebook? Излизат си и аз имам страница и така си мислех отначало.