D DrageR Member 26 Януари 2014 #21 От: Защо не мога да пусна тема? Контролен панел -> Промени картинката на профила
Д Диана Иванова New Member 26 Януари 2014 #22 От: Защо не мога да пусна тема? Благодаря за бързия отговор! Пропуснала съм "Наръчника за нови потребители" и съжалявам, че въпросът ми е един от "повтарящите се многократно".
От: Защо не мога да пусна тема? Благодаря за бързия отговор! Пропуснала съм "Наръчника за нови потребители" и съжалявам, че въпросът ми е един от "повтарящите се многократно".
Blinky Owner 26 Януари 2014 #23 Диана Иванова каза: Благодаря за бързия отговор! Пропуснала съм "Наръчника за нови потребители" и съжалявам, че въпросът ми е един от "повтарящите се многократно". Увеличете... Еее, няма защо. На нас ни е приятно. Весело изкарване тук и ако има нещо, на линия сме. Успехи.
Диана Иванова каза: Благодаря за бързия отговор! Пропуснала съм "Наръчника за нови потребители" и съжалявам, че въпросът ми е един от "повтарящите се многократно". Увеличете... Еее, няма защо. На нас ни е приятно. Весело изкарване тук и ако има нещо, на линия сме. Успехи.