Защо не му позволява да вкарам пари в paypal ? Имам на ДСК виза карта, активирана

Dani861

New Member
Защо не му позволява да вкарам пари в paypal ? Имам на ДСК виза карта , която е активирана в пейпал , но не мога да вкарам пари .

На какво се дължи :shock:

От: Paypal

Здравей, дължи се на това че не си прочел правилата/хиляди пъти съм го казвал на всички/:twisted:
когато се регистрирате някъде прочетете правилата на сайта в който се регистрирате!:(

По въпроса не могат да се вкарват пари направо от картата, можеш да платиш на някой нещо и ПП ще изтегли автоматично от картата сумата която ти плащаш!:)

Да, така е. Помня колко ми беше странно първия път като пазарувах онлайн и бях решил да ползвам PP адреса.

От: От: Paypal

можеш да платиш на някой нещо и ПП ще изтегли автоматично от картата сумата която ти плащаш!:)
Тоест,ако искам да си купя обувки от ebay,примерно за 100 лева,но в пейпал-акаунта имам само 5 евро,системата ще изтегли останалите пари от картата ми,без да се налага да си презареждам пейпал акаунта?

Да, при осъществяване на транзакцията ти пита дали искаш да направиш плащането от PP баланса или от директно от картата.

Щом нямаш в PP акаунта избираш през картата и PP директно си ги дърпа от там. Не можеш да ги комбинираш.

Горе