От: Re: От: Защо не трябва да се плаща предварително или как и аз гризнах дървото!
Защо ли ми се струва, че spy ще има по-друга версия за това какво си свършил. А той не ми прилича на човек, който ще седне ей така да те плюе, защото му е скучно. Не стига, че си се осрал, ами и наглееш тука.
Да, не съм доволен от свършената работа. Но не съм повдигал и въпроса за качеството и количеството, защото колкото и да преработеше статиите се съмнявам, че щяха да ми харесат. Реших да пиша всичко в графа "несполучлив експеримент" и го помолих да ми върне камерата.
Свикнал съм когато правя бизнес нещата да стават. Да стават навреме!
Направих си труда да извадя от мейлите колко пъти Цеци е казал, че ще изпрати тази прословута вече камера обратно:
14 април: " [FONT="]Тези дни ще гледам да намеря път до някой от офисите на Еконт[/FONT]"
19 април: " [FONT="]Камерата съм я дал на мой близък, да я пусне, тъй като има близък офис до къщата си. Предполагам, че утре би трябвало да я пусне[/FONT]"
23 април: " [FONT="]Аз си мислех, че вече е при теб камерата, защото човека на който я дадох не ми се е обаждал[/FONT] ..... [FONT="]
имаш думата ми, че утре ще бъде пуснато на сто процента.[/FONT]"
27 април: " [FONT="]Имах затруднение днес при пускането. Утре първата ми работа ще е това[/FONT]"
29 април (днес): " [FONT="]...пратих ти камерата, без книжката, тъй като не можах да я намеря. Кутия, кабел и самата камера. [/FONT]"
Кажете, че не съм търпелив, а !?!
Ще ви ъпдейтна ако камерата вземе, че дойде...