dintronix
New Member
От: Защо никой не се кефи на лично писани системи и казва че е уеб dev със готови cms
Пич, много дразнещо пишеш, сърбин ли си
Не ми е ясно защо си се захванал с WP, щом си държиш да си пишеш всичко сам, явно и ти си видял по бързата алтернатива и си заложил на нея, ама нещо може да не си наясно и затова да е станал гаф. Не знаем точно, но както пишеш, не мога генерално да заклеймя WP, ти ако можеш дай аргументи за това
Много се радвам че има големи хора които са точни , аз лично преди време чух как обиждат Българските програмисти в едно заведение и станах и отидох до въпросният човек и му казах , това че си срешнал няколко "разработчици" като тебе не ти дава право да обиждаш хората , нали те виждам колко знаеш щом си тръгнал да солиш някой та чак цял народ! И явно не съм се скарал на празно на този човек , аз лично ползвам wp от бая време за 3 сайта и един от тях беше хакнат няколко пъти с най-новите update писах до support той ми каза че не знаел от къде е проблема , и виках специалисти да проверяват сървъра дали има дупки и тем подобни , онези ми казаха проблема идва от няква добавка на wp и логовете показват че този "палячо" дето ме хаквал влизал като ми вземал cookie чрез xss! И се налагаше да влизам в файловете да се диря и да преправям тази добавка и бая зор видях тогава ама няма как хората ми платиха за сайта , а сайта беше на гимназия , сръбска гимназия. Инак като ползвам лични неща нямам проблеми , поне за сега да чукна на дърво както се казва , но не се знае нищо!
Пич, много дразнещо пишеш, сърбин ли си
Не ми е ясно защо си се захванал с WP, щом си държиш да си пишеш всичко сам, явно и ти си видял по бързата алтернатива и си заложил на нея, ама нещо може да не си наясно и затова да е станал гаф. Не знаем точно, но както пишеш, не мога генерално да заклеймя WP, ти ако можеш дай аргументи за това