От: Защо никой не си показва сайтовете?
нищо лично амуне ма виж хората в предните постове как се оплакват дори и ти
форума си ни е супер разбра ме погрешно ....както блинки каза вместо да седнат да си направят сайт губят време да се занимават с глупости
Ама то олигофрени има във всеки форум и форумче...
ей оня олигофрен дето пари му пратили там, такива жмелове като него с лопата да ги ринеш.
Та аз не споменах ли някъде за голямото стадо и мършата? колкото по голямо - толкова повече мърша...
ПА МНОГО УМНО ЗВУЧИ ДЕВА, НЕ МОГА СЕ СЕТЯ ЧУЛ ЛИ СЪМ ГО ОТ НЯКЪДЕ ИЛИ АЗ СЪМ ГО ИЗМИСЛИЛ, ЧЕ АКО Е ВТОРОТО ШИ МИ СА ДИГНИ САМОЧУВСТВИЕТО...
Ама тук поне са млади не са закърнели и може след врем да им дойде акъла.
То на село комшията дето си пиете ракията заедно , не си сигурен дали няма да оди да та тропни на общината че си си вдигнал беседка без разрешение, та тук ли нема кой да топи.
В сравнение с други форуми е МНОООООООООООООООГОГОГО ПО ДОБРЕ
оня ден четох нещо в розали..
едно пути пита там нещо за дупарата да порне и някаква модерка я секна - ти си смотана и тъпа един вид как може да си толкуз проста да са пориш у задника и всякакви подобни/ културно казано де не като мен селската/
и като напише някой нещо в защита на разпраните задници и оная му трие поста. само тия оставя дето мислят като нея...
заспала крава дева ми падне... колко псувни ши отнесе, щото то добитък за друго не става.
В датат помня едно време и там ко беше?
ама на много места
и алл бг и тия имотните олигофрени
ти не знаеш каква завист е ей
тва ако изкараш 1000 лева и ония почват си гризът вените / щот немат пари си наточат ножовете/
злоба и завист...
тук е харно.
Верно напълни се много с дреболяк, младежи разни недорасли, ама като им писне да си цедят мозъка през пъпките и може пък да поумнеят....
има надежфа тук, на повечето места е умряла.
ония у офроуда пък да не са по убави?
обсъждат как се правят капани да избиват бездомните кучета...
железа патрони карфици отрова?
хора ли са тия?
боклуци, ама на- живеем сред тях.
И като погледнеш от тяхната страна... всички тия дето ги псувам - НЕ МОЙШ ГИ УБЕДИ ЧЕ АЗ СЪМ ПРАВ А ТЕ НЕ СА... И ОБРАТНОТО -
който как си го разбира така да го живее
аз след два месеца ши гъбясам у джакузера - па те да серат киселини от яд