Защо няма тема за 9 май! Айде честито!

От: Защо няма тема за 9 май! Айде честито!

естествено, аз заради него я пускам :D

Оригиналът на статията: “Аз видях как руснаците завладяха България през 1944 година” от ЧАРЛС ЛАНИУС:

http://www.extremecentrepoint.com/?p=11476

9 май е черна дата за нас българите. Началото на края на България. Единствено мазохисти и комунисти могат да я празнуват.

%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%83%D1%80.jpg

%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0+%D0%9F%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D1%8B4.jpg

Аз още сутринта пуснах темите 9 - май - "Парада Победы" и Видео от парада тази година, а коментарът е ясен. Краят на една война взела 70 милиона жертви е достойна за празник. Ето и статията за деня на Европа . Единият празник е следствие на другия.

Краят на една война взела 70 милиона жертви е достойна за празник
Не и когато си от губещата страна!

Това важи както за България, така и за цяла Европа, чиито залез започва след края на войната.

Не и когато си от губещата страна!
В случая губещата страна на която сме и ние дава 12 млн. жертви (Жертвите, които дава България са по време на бомбардировки над България, които британската авиация прави над София и Кюстендил - убити са над 3000 души предимно цивилни) - останалите над 61 млн. жертви са на "победителите". Празнуваме края на зверствата през Втората световна война - за това празнува и цяла Европа.

А зверствата, които са в следствие на мира и тях ли празнуваме - окупирането на България от Червената армия и превърщането ни в съветски сателит, избиването на елита на българската нация, промяната на народопсихологията на българина, ликвидацията на българското село, колективизацията на земята, концлагерите?

Между другото, това не е краят на войната :p Япония капитулира на 2-ри септември :)

А зверствата, които са в следствие на мира и тях ли празнуваме - окупирането на България от Червената армия и превърщането ни в съветски сателит, избиването на елита на българската нация, промяната на народопсихологията на българина, ликвидацията на българското село, колективизацията на земята, концлагерите?

България е окупирана от руснаците още след Берлинския конгрес Александр Михайлович Дондуков-Корсаков има за ЗАДАЧА да създаде и управлява Княжество България. След това и до днес сме под влияние на Русия и Руските интереси - тези интереси нямат нищо общо с празнуването на 9 - ти май (краят на втората световна война) - Ще ти кажа един факт - ние просто нямаме национално самосъзнание, а и дядовците ни, които са посрещнали с китки руснаците са нямали... Нали се сещаш, колко руски, войници са убити в България по време на Втората световна война (тук ще вметна, че в Първата се бием рамо до рамо с турците - срещу кой можете да откриете сами). Не искам да задълбавам, че ми е болна тема. Колкото до концлагерите - над 90% от хората, които са били в тях са били долна измет (вярно е, че е имало и политически затворници и интелектуалци, което е страшно). Монетата има винаги две страни.

Не ни е виновна Русия, нито САЩ, нито Турция, нито Китай, даже и циганите не са ни виновни... Докато ни управляват - Тикви, Кратуни, Гоцета, Циганета, Комунисти, Царе, Догани, Магарета, Галеви все ще е така... Защо ме караш да пиша толкова много?

П.П сега защо никой не иска да работи земята - даже субсидии дават

час по история .. нищо лично към никой,но да спориш по форуми е все едно да играеш голф :clap:

Не се отплесвай от темата. Колко дядовци са посрещали руснаци с китки е спорен въпрос. Моите не са. Най-малкото защото в България влизат съветски, а не руски войски. Знам само, че червената армия 2 седмици се мотка и я е страх да мине Дунав. А за националното самосъзнание, грешиш, имали сме, примери - хиляди.

Нали се сещаш, колко руски, войници са убити в България по време на Втората световна война
Нито един, имам предвид съверски войник от червената армия. Руски войници няма след 1917 г.

Колкото до концлагерите - над 90% от хората, които са били в тях са били долна измет (вярно е, че е имало и политически затворници и интелектуалци, което е страшно)
Това не е вярно.

час по история .. нищо лично към никой,но да спориш по форуми е все едно да играеш голф :clap:
Ерос, чешем си пръстите баце. Между другото ерос си е падал по малки момченца :lol:

Ерос, чешем си пръстите баце. Между другото ерос си е падал по малки момченца :lol:
И аз незнам,защо пиша тук като е пълно с комплексари.@harkon мерси за ряпата,знаеш какво можеш да направиш с нея :wink:

"Честит празник" :beer:

Последно редактирано:

И аз незнам,защо пиша тук като е пълно с комплексари.@harkon мерси за ряпата,знаеш какво можеш да направиш с нея :wink:

"Честит празник" :beer:

Спаси малко момченце - заври голяма ряпа на er0s.

Re: От: Защо няма тема за 9 май! Айде честито!

В лагери се е влизало ако откажеш да си дадеш земята на ткзс, ако се изкажеш срещу комунистическия ред, ако не натопят доносниците че си се изказвал... ако някой от другарите не го кефиш (харесваш жена която харесва и той) ако си бил офицер, собственик на нещо... мелница, тухларна (не говорим за голям индустриалец)

тъжна дата щом съюзниците са ни предали на СССР

Честито! Долу германците :-o

Немците са свестни хора и руснаците винаги сме били исторически обвързани с тях, колкото и да сме различни като мироглед. Като "цивилизации на Сушата" взаимно сме си изглаждали недостатъците и взаимно сме си препредавали предимствата. Докато фашизмът е нещо друго и той няма националност. На Парада празнуваме победата над фашистката чума. За разлика от очаквания в тази темичка парад на морално и умствено скопените.

Не се отплесвай от темата. Колко дядовци са посрещали руснаци с китки е спорен въпрос. Моите не са. Най-малкото защото в България влизат съветски, а не руски войски. Знам само, че червената армия 2 седмици се мотка и я е страх да мине Дунав. А за националното самосъзнание, грешиш, имали сме, примери - хиляди.

Нито един, имам предвид съверски войник от червената армия. Руски войници няма след 1917 г.

Това не е вярно.
Ок. Съветски. Цяла България посреща с венци окупаторите. (Па и половината да е все тая, не са ги смятали за окупатори - защо ти ще обясниш)

Дай примери 2 - 3 от напоследък за национално самосъзнание. И като не е вярно кажи, кои са били в лагерите, аз познавам 4 - ма и 4 - мата не заслужават да са на свобода, но няма кой да ги прибере на топло. Освен това системата на затворите в момента е такава, че данъкоплатеца (в случая и жертва, пострадал), храни убиеца, който е осъден на доживотен затвор и е изнасилил и убил детето му. Така, че трудовите лагери и концлагерите ме кефят повече. Разбира се би ми било изключително неприятно ако Боко ме вкара в някоя подобен лагер защото му викам Тиква... Но като цяло ги одобрявам :) ... Преди да си ми турил етикет фашист, или комунист или човекомразец там си некъФ ще ти кажа : Не си падам по модерните теории имам си мои... и виждам живота не само в червено и синьо, а в целия спектър, а там където се събират е моето виждане относно което :16247_209358089327_207028114327_4109632_7463267_n.jpg

Горе