естествено, аз заради него я пускам
Не и когато си от губещата страна!Краят на една война взела 70 милиона жертви е достойна за празник
В случая губещата страна на която сме и ние дава 12 млн. жертви (Жертвите, които дава България са по време на бомбардировки над България, които британската авиация прави над София и Кюстендил - убити са над 3000 души предимно цивилни) - останалите над 61 млн. жертви са на "победителите". Празнуваме края на зверствата през Втората световна война - за това празнува и цяла Европа.Не и когато си от губещата страна!
А зверствата, които са в следствие на мира и тях ли празнуваме - окупирането на България от Червената армия и превърщането ни в съветски сателит, избиването на елита на българската нация, промяната на народопсихологията на българина, ликвидацията на българското село, колективизацията на земята, концлагерите?
Нито един, имам предвид съверски войник от червената армия. Руски войници няма след 1917 г.Нали се сещаш, колко руски, войници са убити в България по време на Втората световна война
Това не е вярно.Колкото до концлагерите - над 90% от хората, които са били в тях са били долна измет (вярно е, че е имало и политически затворници и интелектуалци, което е страшно)
Ерос, чешем си пръстите баце. Между другото ерос си е падал по малки момченца :lol:час по история .. нищо лично към никой,но да спориш по форуми е все едно да играеш голф :clap:
И аз незнам,защо пиша тук като е пълно с комплексари.@harkon мерси за ряпата,знаеш какво можеш да направиш с нея :wink:Ерос, чешем си пръстите баце. Между другото ерос си е падал по малки момченца :lol:
И аз незнам,защо пиша тук като е пълно с комплексари.@harkon мерси за ряпата,знаеш какво можеш да направиш с нея :wink:
"Честит празник" :beer:
Спаси малко момченце - заври голяма ряпа на er0s.
Честито! Долу германците :-o
Ок. Съветски. Цяла България посреща с венци окупаторите. (Па и половината да е все тая, не са ги смятали за окупатори - защо ти ще обясниш)Не се отплесвай от темата. Колко дядовци са посрещали руснаци с китки е спорен въпрос. Моите не са. Най-малкото защото в България влизат съветски, а не руски войски. Знам само, че червената армия 2 седмици се мотка и я е страх да мине Дунав. А за националното самосъзнание, грешиш, имали сме, примери - хиляди.
Нито един, имам предвид съверски войник от червената армия. Руски войници няма след 1917 г.
Това не е вярно.