Като вегетарианец с дългогодишна практика, често се налага да се срамувам от новопръкналите се вегани.
Как пък успя да причислиш тия идиоти веганите към вегетарианците?
...но най-ярко изявяващите се вегани са такива кретени, че дават лошо име на цялата общност.
Без значение ярко или тихо изявяващи се, всички вегани са идиоти.
Е, ти обикновено си краен в преценките.
Ти обаче, усилено следиш темите на веганите . Внимавай, че може да е заразно... След месец да не си на салата от кокиче, че им е сезон сега.
Записаха ме в една група - пародийна, повечето е лигавене, но попадат бисери. Ако държах да ги следя, щях да се включа в техните групи.
Във всяка секта има нормални и идиоти. Не мислете, че само при веганите идиотите преобладават - нищо не знаете за биодинамичното земеделие и борбата с къртиците.
Обратните може и да поискат да ти ''натикват'' разни неща - продукти и други...Всъщност аз нямам нищо против вегани, обратни и т.н., стига да не искат да ми натикват разни неща, било продукти или други...
Подсети ме за един виц. Най ме е страх да не попадна на обратен-мазохист, щото хем ще яде бой, хем ще се кефи.Обратните може и да поискат да ти ''натикват'' разни неща - продукти и други...
Марк Зукърбърг ще се почувства като Франкенщайн, ако прочете за какво се използва творението му.Ако няма дублиране на имена, мога да ти стана патрон и да те включа.
Нямам впечатление да си толкова плашлива.
И нещо бързо:
Виж файлът 14812
Потърси "Никола Донев".стига да не искат да ми натикват разни неща
Ако няма дублиране на имена, мога да ти стана патрон и да те включа.
Нямам впечатление да си толкова плашлива.
Не е толкова страшно:брой забелязани летящи чинии седмично.
ОПИСАНИЕ
Добре дошли в истинската веган група за запознанства. Тук ще можете не само да намерите своята половинка в живота, но и да научите истината, която правителството от години се опитва старателно да скрие - не сме сами във вселената. Не е тайна, че извънземните са работили в тясно сътрудничество с човечеството още по времето на Хайнрих Хитлер. Първото официално споразумение между американци и Сиви е сключено по време на мандата на Алберт Айзенхауер, а години по-късно президента Найджъл Кенеди е убит в Далас, малко преди да разсекрети тази информация и да я направи публична. Към днешна дата извънземните се делят на две фракции:
1.тези, които работят в колаборация със земния елит, борещи се за световна доминация и:
2.добрите извънзени, членове на Галактическата федерация на светлината. Надзорният им съвет е съставен изцяло от Веганци (съзвездието Вега). Веганците живеят тайно сред нас, натоварени с нелеката задача да тласнат човечеството към културен и хранителен прогрес. Ние сме техни последователи, хора на науката, просветата и светлината.
Всички профили на новите членове ще бъдат подложени на щателна проверка от страна на нашата комисия, за да проверим дали консумирате продукция от изцяло вегански и земен произход. Ако намерим ваши снимки с млечни продукти, яйца или мед, ще бъдете премахнати от нашата общност. Ако видим снимки с гаджета, съпрузи и любовници, също ще бъдете премахнати.
Редовно ще се провеждат групови сбирки, банкети, онлайн медитации и семинари по хранене и уфология. Приемаме всякакви предложения. Успех в търсенето на партньор. И в търсенето на истината...