stiflar
Member
Здравейте всички. Нов съм (форума чета от повече от 2 месеца ), както във форума, така и в афф. предлагането. Записах се преди малко повече от месец в няколко програми, предложени от сайта и активно се захванах с GenBucks продукти. Направих няколко сайта, но..... засечка. Google така и не ме индексира :arrow: няма трафик и продажби. Може би аз съм си виновен.
Въпросът ми е: Възможни ли са като причина изброените по-долу действия за неиндексирането ми?
1. Има dublicate content
2. Submit в няколко дир. за много кратко време (ден два - около 15 дир.). Съответно няма натурал линкинг.
3. Проблем Google - Genbucks (четох из форума)
4. Събмитване в Google.
Единия от сайтовете е с Genbucks hosting, един в Blogger, един в GenBlogger (отначало доста бързо индексиран, после не), общо взето само фрее (поне за сега, преди да се обедя, че Google индексира)
Айде, че стана много дълго.
Въпросът ми е: Възможни ли са като причина изброените по-долу действия за неиндексирането ми?
1. Има dublicate content
2. Submit в няколко дир. за много кратко време (ден два - около 15 дир.). Съответно няма натурал линкинг.
3. Проблем Google - Genbucks (четох из форума)
4. Събмитване в Google.
Единия от сайтовете е с Genbucks hosting, един в Blogger, един в GenBlogger (отначало доста бързо индексиран, после не), общо взето само фрее (поне за сега, преди да се обедя, че Google индексира)
Айде, че стана много дълго.