EliaCapaccio
Well-Known Member
За Блинки - да трие.
Последно редактирано:
Репортвам нов бъг: Има проблем със страници дори които са HTTPS – изписва съобщение, че сайтовете "не са HTTPS".
Дори инсталиране на плъгин "HTTP Everywhere" не оправи проблема. Жалко. Бърз браузър, обаче на практика неизползваем.
Някой знае ли как се оправя този проблем?
Доста, да, доста. Иначе браузъра е мега бърз. Направо ме е яд яко. За първи път го пробвах, зарадвах се, и напразно.Значи е доста бъгаво
Изписва го на сайтове със стари CA удостоверителни вериги и със стари TLS протоколи и/или шифри за криптиране. Не е бъг. Просто много уеб мастъри си драпат топките и не им се занимава.Репортвам нов бъг: Има проблем със страници дори които са HTTPS – изписва съобщение, че сайтовете "не са HTTPS".
Дори инсталиране на плъгин "HTTP Everywhere" не оправи проблема. Жалко. Бърз браузър, обаче на практика неизползваем.
Някой знае ли как се оправя този проблем?
Според теб има ли причина плъгина HTTPS Everywhere да не спира блокирането на тия сайтове от браузъра? Може би плъгините за Хром не работят добре на Канарито или? ThanksИзписва го на сайтове със стари CA удостоверителни вериги и със стари TLS протоколи и/или шифри за криптиране. Не е бъг. Просто много уеб мастъри си драпат топките и не им се занимава.
ТЪЙ, да уточним някои неща. За да решите отговора на много въпроси според това коеот съм виждал Канари ползва СТАРО ядро на Хром.Според теб има ли причина плъгина HTTPS Everywhere да не спира блокирането на тия сайтове от браузъра? Може би плъгините за Хром не работят добре на Канарито или? Thanks
Грешиш Хром е по-бърз от Файърфокс. Лисицата след 10 отворени прозореца, дори и да са затворени и да има един активен реално, гледа да тъпче колкото може рам и процесора - Е може ли на празен браузър да стига до 3 ГБ и нагоре ?! Прави огромно кеширане на данни, ама огромно.Няма друг заместител. Firefox е много бъгав и много сайтове не ми работят на него. Хром е бавен, не е това което беше преди (нямам никакви плъгини на него освен Адблок). Операта е един грездей също като Фаерфокса. Един браузър не остана.
https://chrome.google.com/webstore/detail/sessionbox-free-multi-log/megbklhjamjbcafknkgmokldgolkdfigако имаше как да ползвам два различни профила и два едновременно инсталирани хром или опера браузъри изобщо нямаше да припирам до проклетата лисица
Идеята ми е да имам едновременно синхронизирани всички пароли, табове, история, за да ги ползвам в едно и също време, тъй като други потребители имат достъп до информацията освен мен.https://chrome.google.com/webstore/detail/sessionbox-free-multi-log/megbklhjamjbcafknkgmokldgolkdfig
Този плъгин ми върши перфектна работа. Създаваш си нова сесия в chrome и се логваш с друг акаунт без да ти трябва втори браузър.