Обявата е сериозна. Краен срок не поставям. Не гарантирам, че и ако въобще някой се включи ще избера победител.
Ето, всеми тези 100 лева. И дано да си доволен. ОК ли е?Дай ми 100лв, ако реша да ти направя нещо щи го пратя. Честен съм, това са моите условия. Пиши ми ако си навит.
Айде по-сериозно с писането на конкурси или ще се трием. Върни се и си структурирай добре предложението към хората - описание, желания, срокове, и всичко. Разгледай добре други и взаимствай ако е нужно. Иначе ще се принудим да я изтрием.Конкурс за иновативно лого на ФК Барселона, по примера на Ювентус. Наградата е 100 лева. Не се бъзикам.
За това е и в подходящата секция.Тая тема е пълен та*ак, аз не знам Блинки какво си е куми толкова, не виждаш ли, че Петров се бъзика или еб**ва е по-точно май
Изобщо не се ебавам. Посочих какво търся 2-3 пъти.Това все едно да те наема за някаква работа, а на края ако ми хареса какво си свършил ще ти платя, ако не няма, а през цялото време ще капризнича разбира се -"а може ли това, може ли онова"...
А и не мога да разбера, ти имаш дълъг опит в дизайна, абе направи си го сам или се страхуваш, че няма да ти хареса и няма да си платиш
Тая тема е пълен та*ак, аз не знам Блинки какво си е куми толкова, не виждаш ли, че Петров се бъзика или еб**ва е по-точно май
Изобщо не се ебавам. Посочих какво търся 2-3 пъти.
Не само. Няма срокове, няма условия, то това искам лого за 100 лева не е конкурс, а по-скоро търсене на някой да му го направи направо.Правиш ли се, или не разбираш, че това че си посочил какво искаш не е причината темата ти да е в кофата?