Извинявам се, че се намесван в рибешката тема, ама забелязвам че колеката niks се изхвърли леко като чикия на пясък с изказването за информацията която имал. Извинявай ама подобен род информация за имоти ипотеки и т.н. е свободно циркулираща в този бранш и дори най-обикновен агент за недвижими имоти трябва да я знае. Ако не я знае значи трябва да отиде да продава паста за зъби.
Както се изрази по-горе един от колегите е единия бранш се правиш на спец в другия си дупе за ебане. Всеки се оказва в подобна ситуация в един момент.
ааааа къв РОБ кво ЧОВЕШКО бе майна - и двамата Маргарити бяха некадърни мързеливи и озлобени келеши! мацката 1 ден проработи като миячка на чинии и дигна чукалата! пича беше такове теле че освен за нарко-куриер за друго не ставаше и затова го наеха точно като такъв и той въпреки това успя и там да се изложи!
правилно го пратиха в Кремиковци при мангалите! нарича се Превъзпитание - да види хубаво ли е в леярната та като се върне сред хората и да си е научил мястото и че никой НЕ Е ДЛЪЖЕН да му дава безплатно каквото и да било ОТ СЕБЕ СИ без да получи насреща работа или... е тия и двамата бяха супер кухи лейки и като такива не ставаха за работа :mrgreen:
как може ОСЕМ МИЛИОНА БЪЛГАРИ да работят и да са доволни от работата си и като се приберат вкъщи и ето ти ракийка+мезенце+женичка а други (малка шепа митингаджии!) който и да дойде на власт - "НЯМА ДА РАБОТИМ НИЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА!" еми не работете бе - ай да видим как ще плащате новите задължителни осигуровки по 130 лева на месец като по митингите освен байряци и кебапчета - друго не дават!
след гореизложеното - който не е съгласен с мене е или мома с мега-претенции, или келеш-полусирак, живял цял живот само с проблемите на майка си!
писна ми да отговарям на хора без грам житейски опит!
няма такова нещо като "издевателство над жена с цел покорство"!
жените (като цяло) са красиви пищни и недостъпни създания НО имат една слабост: ЧИЧКО-ПАРИЧКО! ако не беше тая слабост - нямаше да има кой да им го слага - щяха да са социалнослаби лесбийки всичките!
кажи ми ти сега - като видиш на плажа на Слънчев Бряг една породиста селска девойка (сервитьорка) - разкрачила едни здрави бели балдъри, пуснала едни едри месести цици да пасат без сутиен - а на челото пише "100 лева" - е за какво издевателство си говорим тогава? кой е пострадалият - аз дето се набутвам със 1 вагон ресторанти и барове и кеш-пара и т.н. или девойката дето и без това си го търси? ама ако тая девойка дойде после и ми каже "а сега давай апартамент щото иначе маматасийбалу" - е тогава вече ще бъде наказана в "кафявия салон"
след гореизложеното - който не е съгласен с мене е или мома с мега-претенции, или келеш-полусирак, живял цял живот само с проблемите на майка си!
не направо нова тема може да си пуснете- много ще ми е интересна
и що не си гледате ваште булки
шоту чуджа булка кости нямааааааа!!!!
на това бабите му казват гладна кокошка просо сънува
на мен пък дядо ми едно време викаше: "хитрата сврака вдига и двата крака"
Недей да даваш определения относно моят житейски опит това,че не споделям твоята идеология не означава,че съм по малко компетентен от теб по една или друга тема.
Но понеже се досештам с какъв човек говоря ще спра до тук тъй като нямам намерение да си късам нервите допълнително.
По добре бяло на устата но от мляко отколкото от сперма...
...още по важно е да си жив, здрав и с гордо вдигната глава да си ги харчиш сам или за семейството си до дълбоки старини...