Условия, които предлагам:
- тип договор и заплащане - по договаряне в зависимост от уменията на човек и капацитета работа, който ще може да поеме
- твърда заплата + опция за допълнително процентово заплащане по странични проекти
- 8 часов работен ден
- работа от топъл, чист офис
- подкрепа в лични проекти и начинания
- възможност за личностно развитие в сферата на онлайн бизнеса и растящо заплащане и позиция в екипа при добра работа
Не искам да спамя в тема ти пич защото не съм от Варна пък и не отговарям на някои условия но наскоро имах среща с един "работодател" като теб и само си загубих времето, та във връзка с това за да не избягат някой от теб отново в първия работен ден, трябва да знаеш едно :
Заплащане под 1000-1500 лева не е заплащане и не можеш да очакваш и да изискваш каквито и да е умения от потенциални кандидати за по малка сума, пък да не говорим и за 8 часов работен ден
Така че ако не се притесняваш от "Атрактивната" "заплата" от 500-600 лева(предполагам) която предлагаш, то обяви твърдата заплата както и % за да имаш някакъв успех и да не губиш времето на хората:twisted:
PS:
От личен опит съм се убедил че Сериозните фирми със Адекватно и Конкурентно заплащане не се притесняват да обявявят размера му още по телефона или на първото интервю, докато Псевдо "бизнесмените" ти губят времето на 2-3 интервюта, искат да представиш един куп документи и накрая като ми кажат размера на заплащането само мога да им пожелая много поздрави на роднините а веднъж щях да стигна и до физическа саморазправа на ТРЕТО интервю и размотаване 2 седмици за да ми предложат "ЗАПЛАТА" от 650 лева и някакви "Бонуси".
Но въпреки всичко ти пожелавам успех
Последно редактирано: