Blinky
Owner
Демек работа няма да се свърши и там. Аз така го разбирам това.кмета на слатина е служебно назначен кмет от герб, по новия избирателен закон така се назначават кметовете на градски общини това и за нея ли важи
Това с кучетата е една много добре работеща бизнес схема...няма какво друго да се каже. Питайте дали в някоя цивилизована столица има? Има, ама не днес. Там обществото ще ги изнесе.
Да чукам на дърво мен скоро не са ме лаяли, нито хапали кучета. Но имам чувството, че зимата ще имаме още случаи на пострадали от кучета. Студът и глада ги прави агресивни. И ако забележите, жертви обикновено са хора, които не могат да се защитят кой знае колко. От стари хора, изморени леки, че чак до бебета и деца.
Ако на моето дете някой ден му се случи това нещо (дано никога не се случва), няма да има сила да ме спре да изрина квартала.....а пък нека защитниците ме цунат отзад. И тяхната също. Евалата на родителите, които овладяват гнева и омразата си. Не знам, но в тази коака не са много радостите, какво остава и некви недоеволюирали да те ядат по улиците.