От: Re: За всички, които ще гласуват за БСП!
Алън през 2005 - 2008 дори да си бяхме избрали маймуна от зоопарка при раздване на около 10 милярда евро кредити от банките, и около 14 милярда евро чудестранни инвестиции... значи тези пари като се въртят в икономиката има бизнес за всички... 2008 като дойде кризата станишев издумка едни 6 милярда от резерва, за да закрепи до изборите 2009.... и за герб остана след нас потоп...
даже с маймуна щяхме още повече да дръпнем защото нямаше да краде от еврофондовете и да ни ги спрат
пп Дянков хал хабер си няма от малък бизнес и го задушава ама иска макро рамката да изглежда стабилна
@Куул, Най-накрая човек със знания да се намери
Не исках да пускам и това, но въпреки това ще го пусна:
Н. Василев: Държавата ще кара на хляб и вода
А по линия Дянков, прави най-доброто което може, това че ББ не може издържи и защитава бизнес рамката и не се опитва да подпомага в дадени сфери си е по негова вина и трябва се намери по деен в тази насока.
@Тест, ръст да има - ама е равен на нереален ръст, ръст не на производство а ръст на наливане на пари - все едно да ти дам да изхаричш за 4 години 100 бона, ама накрая като дойде времето да ги връщаш какво става или аз съм гадния?!?
@Маверик, парите по линия ЕС към БГ за тези години не могат стъпят на малкия пръст ПЧИ и Външото кредитиране от 2005-8
А какво говори професора, това е реалността която се случи - вие си правете сметка е ли или не
А по линия на еврофондовете и членство ни е ЕС сме нетно + 1.33 милярда за 2011
Темата не е политическа, а икономическа - аз съм по линията икономики и финанси и исках ви кажа защо е така и поради що - политици много всеки тук разбира от политика.
Всеки има право на глас - може за БСП, ДПС, АТАКА, ГЕРБ, ДСБ, и още измислени партии - просто като се гласува, мислете а не действайте емоционално, защото от последните дни виждам колко са предприемачите са истинските предприемачи и колко искат да са на държавна хранилка. Целта ми е не агитация, а разумен избор.
С една дума от 2009 за БГ настъпи време разделно, трябва харчиш толкова колкото изработваш, чуждо харчене на пари води до лошо.