biaaro
Well-Known Member
Какво мислите за случая? Много интересно се завързаха работите... Като нямам предвид само реакцията на хората, държавата и медиите.
Аз мисля, че прокуратура и медии нещо се опитват да ни работят. Много бързо от доктор, доктора стана рентгенолог любител на незаконното оръжие, лъжец, дебнещ хората в мрака и какъв ли не още, общо взето лош човек, зъл. Плъха пък, от своя страна, стана не с девет, а с три дела за незначителни престъпления, говорещ чужди езици, любещ съпруг, син и голям самарянин, който дава мило и драго за съседите си Като вече не е плъха, а човек с две имена.
В тази връзка се сетих един виц:
Две овце пасат и си говорят, едната вика на другата:
- Пешо, казвам ти, овчаря и кучето играят заедно!
- Гошо, деба мама ти, стига с тези конспирации...
Та на който му е интересно да внимава в детайлите
Аз мисля, че прокуратура и медии нещо се опитват да ни работят. Много бързо от доктор, доктора стана рентгенолог любител на незаконното оръжие, лъжец, дебнещ хората в мрака и какъв ли не още, общо взето лош човек, зъл. Плъха пък, от своя страна, стана не с девет, а с три дела за незначителни престъпления, говорещ чужди езици, любещ съпруг, син и голям самарянин, който дава мило и драго за съседите си Като вече не е плъха, а човек с две имена.
В тази връзка се сетих един виц:
Две овце пасат и си говорят, едната вика на другата:
- Пешо, казвам ти, овчаря и кучето играят заедно!
- Гошо, деба мама ти, стига с тези конспирации...
Та на който му е интересно да внимава в детайлите