Vbb
Well-Known Member
Крумов преведоха ли ти за миналия месец парите от Москва по Wise ?
Крумов преведоха ли ти за миналия месец парите от Москва по Wise ?
Е поне виждаме възраждането на похвати от соца. Култ към личността посрещат го все едно е Брежнев...Днес са се активизирали заради посещението на Зеленски в България. Получили са опорки от Митрофанова.....
Друго беше. Нормалните хора, че разберат какво е.Беше заслужен и реципрочен отговор на твоето изказване, което съм цитирала, за да не се чудиш каква е причината.
Глупости пълни. Ако да мислиш за доброто на Бг и затъналата в нищото икономика, значи сме гъзодавци. Какви финансисти точно се изказват по въпроса против еврото, като всяка една развита държава вече е минала по този път и според мен се справят по-добре от нас, но това е моето скромно нефинансово мнение. Едни хора, тези хора имат ли имена? И случайно в кой щаб са точно. Съгласен съм, че времето не е много подходящо, но то никога няма да е, защото затъвацията си е константна, с може би някакви мижави избоксувания от калта от време на време.Същото можем да кажем за вас - гъзодавците. И какво печелим с подобни квалификации? Обидните нарицателни не ти дават преднина в спора. Само показват безсилие да изложиш смислени аргументи в защита на тезата си.
Между другото, ти финансист ли си? Защото едни хора, които наричаш ''объркани'' са топ финансисти и имат по-добра квалификация от теб да определят кое е по-доброто за страната ни.
Най-малкото: избягваме налагането на цифровото евро, което ще отнеме окончателно финансовата свобода на европейците. Точно така, хилете се, понеже ви мързи да се информирате, че това вече е факт. Налагането на лимити в харченето на собствените пари е факт, ама вие си блейте и се надявайте, че ще станете европейци.
Това спокойно можеше да си го спестиш. Половината са празни брътвежи, а другата - правописни грешки.Друго беше. Нормалните хора, че разберат какво е.
Глупости пълни. Ако да мислиш за доброто на Бг и затъналата в нищото икономика, значи сме гъзодавци. Какви финансисти точно се изказват по въпроса против еврото, като всяка една развита държава вече е минала по този път и според мен се справят по-добре от нас, но това е моето скромно нефинансово мнение. Едни хора, тези хора имат ли имена? И случайно в кой щаб са точно. Съгласен съм, че времето не е много подходящо, но то никога няма да е, защото затъвацията си е константна, с може би някакви мижави избоксувания от калта от време на време.
Какво цифрово евро бе? Вече всичко е дигитално, хартийките ще изчезнат. Излез и почни да гледаш добре кой как плаща и какъв % вече е станало картовото. В едни момент ще има само едни числа, които ще пълнят дисплея ти, и това е. Както написах и преди, адаптирайте се бързо, защото ще ви удари като мокър парцал през лицето, ако от сега трудно го вдявате. Не знам къде точно си прочела за някакви лимити, но щом точно ти казваш. И лимити има и сега, наречи го свобода, защита или там каквото му дадеш име.
Трудно може да се спори с хора, с които гледам в другата тема коя позиция защитават. Това колкото и да не е ОК или ОК, те ще си го пречупят през тяхната си призна, която вече гледам в едни 1100+ поста. За жалост спора ни ще е адски безполезен за който и да е. Нека почнат информационните кампании, които за дадена група от хора тук ще са "европейска пропаганда", и тогава да видиш кой къде ще излезе да говори с аргументи. За сега сме си само ние на ниво, което първо не е професионално, второ, определено не гледаме от една камбанария.
Както казах, точно с теб не ми се водят спорове, там нещата са ясно още преди да почнем. Жива, здрава.Това спокойно можеше да си го спестиш. Половината са празни брътвежи, а другата - правописни грешки.
Добрият матрял. Покриваш критериите на ъпхеро.
стига сте се карали , сбийте се и после една голяма Deeptrhoad си ударете Секса лекува всичкоКакто казах, точно с теб не ми се водят спорове, там нещата са ясно още преди да почнем. Жива, здрава.
Тия пасивно-агресивни са типичния подход на мишоците, но ти, разбира се не си такъв. При теб нещата са ясни...там нещата са ясно още преди да почнем.
Объркан съм, много. Постоянно се твърди от почти всички за небивалия разцвет на бг икономиката в ЕС. Сега ти казваш затъва... Последно,?Друго беше. Нормалните хора, че разберат какво е.
Глупости пълни. Ако да мислиш за доброто на Бг и затъналата в нищото икономика, значи сме гъзодавци. Какви финансисти точно се изказват по въпроса против еврото, като всяка една развита държава вече е минала по този път и според мен се справят по-добре от нас, но това е моето скромно нефинансово мнение. Едни хора, тези хора имат ли имена? И случайно в кой щаб са точно. Съгласен съм, че времето не е много подходящо, но то никога няма да е, защото затъвацията си е константна, с може би някакви мижави избоксувания от калта от време на време.
Какво цифрово евро бе? Вече всичко е дигитално, хартийките ще изчезнат. Излез и почни да гледаш добре кой как плаща и какъв % вече е станало картовото. В едни момент ще има само едни числа, които ще пълнят дисплея ти, и това е. Както написах и преди, адаптирайте се бързо, защото ще ви удари като мокър парцал през лицето, ако от сега трудно го вдявате. Не знам къде точно си прочела за някакви лимити, но щом точно ти казваш. И лимити има и сега, наречи го свобода, защита или там каквото му дадеш име.
Трудно може да се спори с хора, с които гледам в другата тема коя позиция защитават. Това колкото и да не е ОК или ОК, те ще си го пречупят през тяхната си призна, която вече гледам в едни 1100+ поста. За жалост спора ни ще е адски безполезен за който и да е. Нека почнат информационните кампании, които за дадена група от хора тук ще са "европейска пропаганда", и тогава да видиш кой къде ще излезе да говори с аргументи. За сега сме си само ние на ниво, което първо не е професионално, второ, определено не гледаме от една камбанария.
Не си разбрал правилно.... ЕС икономиката е в разцвета на затъването сиОбъркан съм, много. Постоянно се твърди от почти всички за небивалия разцвет на бг икономиката в ЕС. Сега ти казваш затъва... Последно,?
Бате, чети добре цитата.Объркан съм, много. Постоянно се твърди от почти всички за небивалия разцвет на бг икономиката в ЕС. Сега ти казваш затъва... Последно,?
затъналата в нищото икономика
Добре значи вече е затънала. Тогава кога е бил разцвета?Бате, чети добре цитата.
Което не съм писал, че изключва някакви малки, незначителни ръстове. Затъва != затъналата. Опитайте се да се съсредоточавате по-силно, ако ще иронизирате някой, защото се получава обратния ефект.
Да, отлепяме бавно от дъното. Това новина ли ти се явява?Добре значи вече е затънала. Тогава кога е бил разцвета?
Нанди има предвид програмируеми дигитални валути. Ключовата дума е "програмируеми". Представи си го като точки в игра. Примерно получаваш точки когато изпълняваш зададените мисии, а когато бъркаш в играта ги губиш. Който има властта да програмира такива валути, има директна власт върху хората - групово или поединично.Какво цифрово евро бе? Вече всичко е дигитално, хартийките ще изчезнат. Излез и почни да гледаш добре кой как плаща и какъв % вече е станало картовото. В едни момент ще има само едни числа, които ще пълнят дисплея ти, и това е. Както написах и преди, адаптирайте се бързо, защото ще ви удари като мокър парцал през лицето, ако от сега трудно го вдявате. Не знам къде точно си прочела за някакви лимити, но щом точно ти казваш. И лимити има и сега, наречи го свобода, защита или там каквото му дадеш име.
Е, видно е, че се продават за стотинкизатъналата в нищото икономика, значи сме гъзодавци.
Всяка една развита страна, която е минала по този път и която се справя по-добре от нас, не се управлява от посолства !като всяка една развита държава вече е минала по този път и според мен се справят по-добре от нас, но това е моето скромно нефинансово мнение.
Най-малкото НЕ покриваме критериите за влизане и никога няма да ги покрием. Затова оцъкления педераст лъже, че дефицитът, заложен в бюджета му е 3%, за да отговаря на изискванията. Те и за инфлацията лъжат като цигани, ама не могат да излъжат чак до нужните нива.
8% била, на фона на ново увеличение на тока. Буркан лютеница от 2 на 7 лева - 8% my ass!
Колко % е инфлацията според теб?Хахахаха този трол няма спирачки! Пак я лъже някой! Вчера глупости за плацдарм в България, а днес за инфлацията я лъжат, защото лютеницата е от 2 на 7 лева. Аз ако помня цена от комунистическо 0.23 лв за буркан колко е инфлацията?
И ти жив и здрав. Времето ще покаже кой от двама ни е бил прав.
Мажи лютеничка и чети...
Според НСИ е 12 - 14%. Според него е 8%.Колко % е инфлацията според теб?
Тва да имаш още от ланшната лютеница през юли означава, че не ти се е получила много добре.Тва да живееш на село и да купуваш лютеница от магазина е признак за сбъркани приоритети най-малкото...
Тва да имаш още от ланшната лютеница през юли означава, че не ти се е получила много добре.