$INeed$
Well-Known Member
Че аз съм си тук.
Ети едно от БГ, кожа - А,У..
Разбрах, и не чак толкова.

Колата си е супер, не знам какво се правя на луд, че така си плюя. Возил съм се и на по-стария и модел:

Че аз съм си тук.
Ети едно от БГ, кожа - А,У..
Това ме подсети за оня виц:Помислили са нашите и това е хубаво.
Този е толкова журналист, като този от Капитал в другата тема.Тъкър:
"Москва е по-красива, по-чиста и по-безопасна от който и да е американски град. Да не говорим за европейски столици като Париж, осрани с лайна и графити, или Лондон, където нейтив англичанки кибичат на улицата и просят дрога."
Ами чудесно! Със сигурност има много красиви места по света, включително и Москва. Кое те развълнува толкова?Тъкър:
"Москва е по-красива, по-чиста и по-безопасна от който и да е американски град. Да не говорим за европейски столици като Париж, осрани с лайна и графити, или Лондон, където нейтив англичанки кибичат на улицата и просят дрога."
Ако времето което губите да се правите на малоумни и на неразбрали решите да го похарчите да убедите някой в правотата си с различни от мантрите доказателства може и да има някакъв ефект.
Чакаме реалността, да ми мислят неадаптивните динозаври.Ако времето което губите да се правите на малоумни и на неразбрали решите да го похарчите да убедите някой в правотата си с различни от мантрите доказателства може и да има някакъв ефект.
До тук разбрахме за някакъв имагинерен свободен пазар ( смях в залата ), лесно минаване на някакви граници ( и сега е така ), някакви инвестиции чрез които едва ли не мед и масло ще текнат от чешмите и да не забравям извендъж от днес за утре вече ще сме бели хора
Дай сега да видим реалността?
Няма ли да се адаптираш към екологичните промени и да спреш да ползваш кола, джендърство и тнЧакаме реалността, да ми мислят неадаптивните динозаври.![]()