Просто ми е интересно какво мислите по темата, ако имате възможност (да отидеш да учиш, зелена карта.. ) бихте ли напуснали родината Предполагам какво ще е мнението на повечето, но пък съм заинтерсован донякъде !
Тук повечето си изкарват парите онлайн, какво значение има къде сиимах предвид какво (колкото и незадоволително) ви предлага БГ пазара ?
китай :д :ДКакво има на изток?
Какво има на изток?
Честно да Ви кажа имам възможност да замина в момента в който пожелая защото родителите ми и като цяло цялото ми семейство е в чужбина и нямат никакво намерение да се връщат. Абсолютно всеки ден ме агитират да отида при тях но просто нямам желанието да отида тъй като там трябва да започна един вид живота си на ново приятели, език и всичко останало започва отначало. А и тук в България си е най-добре имаме си абсолютно всичко молове, курорти и най-вече тук не се лишавам от нищо т.е ако желая нещо си го купувам и тук в България от ИТ се изкарват достатъчно за да живееш един нормален живот и да си угаждаш.
Икономики ама си иска бачкане, не е като тук
тайланд, виетнам, сингапур и малайзия. Все икономики в истински бум, а и евтинджос без сингапур
Към автора - мисли в перспектива и повече за себе си, приятели и роднини не бива да те ограничават при избора. Всеки си търси късмета и щастието без значение къде по света.
аз бих допълнил Турция Русия
правилно имам 2 приятели които излезнаха в чужбина 1991 и са си все там.Семейни и двамата взеха си моми от нашия край щото тези келти там нещо не им добадали.Единия не може да забрави България- вика пенсионирам се и се прибирам.А другия изобщо не му пука и отдавна не е идвал!
Авантюрист по природа!