Re: От: Re: От: За или против напускането на България
Абсолютни глупотевини.
За сега такива търгашчета като теб (99% сте така) правят пачка щото просто в БГ цените са по-високи от УК, ГЕР и тн Европа. Само 1-2 ЕУ вериги напр Теско или/и АСДА да дойдат в БГ с цените им в УК (или си избери верига в твоята ниша) и сте до там. Буквално за 3-4 месеца си клошар. Пример - парфюми - сега си продаде колата и тн, но там татето е дебел, иначе ДУДУ.
Ти един програмист на 5-6 000 лв заплата не го мисли при уволнение - едва ли няма събран някой лев.
2008-ма нали имаше срив, какво стана? Пък за неконкурентноспособноста мога само да се исмея, както писах преди, аз имам умението да продавам, мога още утре да почна работа като телемаркетер например, да събера малко парички и до 3-4 години пак да съм на същото положение. А това, че нямам диполма, не значи че съм необразован, защото сигурно чета двойно повече книги от теб.
Разликата в крайна сметка е следната, работика прави мижави пари, каквото и да стане, и си мисли че така има сигурност. Бизнесмена (попринцип) прави асъл парите плюс има свободата, ако има срив на пазара, той най-вероятно има достатъчно спестявания (за разлика от работника, който най-вероятно изплаща кредит), но дори да няма, правил го веднъж, може отново.
Абсолютни глупотевини.
За сега такива търгашчета като теб (99% сте така) правят пачка щото просто в БГ цените са по-високи от УК, ГЕР и тн Европа. Само 1-2 ЕУ вериги напр Теско или/и АСДА да дойдат в БГ с цените им в УК (или си избери верига в твоята ниша) и сте до там. Буквално за 3-4 месеца си клошар. Пример - парфюми - сега си продаде колата и тн, но там татето е дебел, иначе ДУДУ.
Ти един програмист на 5-6 000 лв заплата не го мисли при уволнение - едва ли няма събран някой лев.