От: Re: От: За кого бихте гласували на следващите Парламентарни избори?
Много хора тук ще гласуват за БСП, защото Първанов ще стане лидер. И там им е грешката
Първанов нито думичка не продума, когато беше на власт Тройной одеколон, а като додаха ГЕРБ и тогава взе да се изказва за щяло и нещяло. Първанов нищо няма да направи, освен тактиката Медведев-Путин - бе два мандата президент, сега ако може и един-два да изкара като Прайм министър - ебаси кефа!
Тука дадох вота си за Атака - Сидеров може да е всякакъв, може да излезе мекере и отстъпник накрая, но не се знае, защото всеки трябва да има твърда позиция, правомощия и власт, че да започне да върши дела (говорим, ако си в парламента). Откак го изгониха от парламента се кротна и започна да осмисля какво приказва. Като президент нямаше шанс - щеше да отменя закони само и нищо повече. Интересно ми е като министър какво ще направи, понеже аз съм на мнение, че само националистическа партия може да ни вкара в релси.
Иначе на изборите или ГЕБР (както пише горе
) или Атака. Ще гледам да прескоча празния вот, който дадох предния път, понеже ме домързя да си взема зелена бележка и да гласувам от морето (па то беше едно море - кеф ти ядене, кеф ти пиене, кеф ти ебане - на кой му трябваше да гласува
).
Относно новите партии + "евентуалната" (която ще стане съвсем реална много скоро, просто чакат удобния момент) партия на Кунева - това е експеримент РЗС № 2 и три осми, демек изпитано е, знаем го (ама не всички, за съжаление) - тия партии се създават само за да размиват вота и да отслабят ГЕРБ и евентуално Атака и Синята коалиция, понеже, както казва against, електоратите на БСП и ДПС са твърди и винаги са били такива, 'щото един комунист иди му смени убежденията... За ДПС няма да коментирам, че ще стане грубо
Общо взето тактиката е следната - Кунева, която бе трета в президентските избори ще вземе част от вота на ГЕРБ и на Синята коалиция, 'щото нали беше европейски там-нещо-си, следователно е за развитие, следователно е ДЯСНА (понеже СОЦИАЛНАТА политика е за страни с РАЗВИТА и ЦЪФТЯЩА икономика, а не за запъртъшка като нашата) и като направи партия 3 месеца преди изборите, повечето от статус "нЕма да гУасувам!" във фейсбукя, ще си го сменят на "Кунева! Кунева!" . С две думи ще се получи един бум на момента и Кунева ще отслаби една, вече почти явна, коалиция ГЕРБ + Синята Ко.
Малкия михлюзин Д. Ст.ояно.в , който реши, че вече е достатъчно голям, че да си има партия, смята да вземе част от поддръжниците на Атака. Честно казано това предизвиква искрена усмивка у мен и ми се ще да видя как точно ще стане това
Но, да предположим, че това стане - Атака ще бъде отслабена, а това е поредния минус за ГЕРБ, понеже единственият начин Атака да е във влатта е в коалиция с първата партия, а за момента първата партия е ГЕРБ.
Слави Бинев и ГОРД - без коментар. РЗС № 2.
Общо взето ГОРД, "България на Гражданите" и "Национал-демократическа" - и трите ми звучат еднакво сдухано. Казах защо. А нека да добавя и още нещо - думите националист и демократичен са взаимоизключващи се
Ако един човек е краен националист, той няма нищо общо с демокрацията. Поне не такава, каквато я познаваме. (толеранссссс и други работи)
edit :
Винаги, когато съм можел съм гласувал за десните(СДС и ДСБ). Иван Костов за мен си е най-големият политик в България и точно заради това беше поруган в България, понеже простия народ не одобрява умните хора...
И аз се чудя за Иван Костов ... Навремето бързо стабилизира държавата, ама и много откраднаха неговите хора. Ако пак ще избираме по-малкото зло може и той да е. По добре той отколкото някой, който не знае къде се намира.
http://bgsviat.narod.ru/
Почетете малко
Образовайте се
Вижте другаря ви Костов къде е вдясно, по към края на страницата...
Между другото има доста интересни неща в тая страница, като например как са ни съсипали икономиката за има-няма време.
Всички са стари муцуни... Докато не дойдат нови няма да тръгнем напред.