matrixbglan
Active Member
От: За колко пари работите дневно ? с нова анкета
Другата година сега съм още начинаещ
Другата година сега съм още начинаещ
Последно редактирано:
Много методи и начини има. Как пък не попадна на тази тема: Започнете Днес - Как Да Направя Първите Си $100?Е добре бе хора кажете все пак някой получил ли е месечната си заплата от работа с интернет да зна дали да се захващам изобщо с такава и как си получавате парите все пак?
Хората взеха да изкарват стотици хиляди месечно, пък ти продължавай да се чудиш, дали да се захващаш.Е добре бе хора кажете все пак някой получил ли е месечната си заплата от работа с интернет да зна дали да се захващам изобщо с такава и как си получавате парите все пак?
Робърт Кийосаки, a?"За колко пари работите дневно" - това заглавие много не ми харесва. Целта не е да работиш за пари, а парите да работят за теб :wink:
Е много ясно, закарах я при Яворnetsurfer, намери ли диф за 46цата :-|
По темата... Не печеля дневно и всичко е крайно относително с парите...
Е много ясно, закарах я при Явор
Много точно изказване за България и действителността, в която живеем. Поздравления.+!!Защо не си сложил най-меродавната опцията за родния колониален кенеф, а именно НЕ РАБОТЯ (НЕ РОБУВАМ), аз съм в нея.
Аз не работя а се забавлявам, що се отнася до парите кога има-има, кога няма-здраве да е важното е посткомунистическите цървули наречени "бизнесмени" да не правят пари на мой гръб и да мрат гладни.
едно приятелче като барман в Квебек правеше 300 долара на вечер с процента си, даже до 400 и нещо с бакшишите... (преди данъци) единствено че не работеше всяка вечер че има трудово законодателсво и се спазва... иначе щеше да си докарва 5 цифрена сума на месец
Това добра идея за хостинг в Канада, чувам, че нещата на "теория" са малко по либерлани от в САЩ. Ако може да споделиш впечатления?bigdarkmad на косъм беше да ти ударя червено и щеше да ми третото червено откакто съществува форума което давам... за това което написа за IPтата
Правиш чист черен ПР
този форум се намира в Канада и се води Канадски форум под канадска юриздикция нищо че се пише на български това не го прави български форум по българска юриздикция, и никога не се хоствал в България и никога не е са давани IPта... Този форум специално от създаването си се хоства в чужбина и никога няма да се хоства в България точно заради възможността от това някой някъде да наруши закона за да пречи на развитието му и да дръпне в кариерата или за да стопира в нарушение на свободата на словото, член 13 от конвенцията за правата на човека на ООН и демократичните ценности,,, хора който подкрепят друга политическа сила освен "правилната" или просто да злоупотребява с възможности за истискване на информация с цел въвеждането на диктатура в страната...
това не ти е България където без съдебна заповед от дадена агенция могат да сплашат шефа на българска хостинг компания да наруши закона и да даде IPтата от логовете иначе ще му правят маскен бал при сървърите и да му пострадат останалите клиентите (гарантирано от ГЕРБ)
Аз по скоро бих се притеснявал за всеки един сайт и форум който е на Български хостинг в България и тях може да ги обвиняваш че нещо такова се е случило
Да ги изредя ли кой са ?
а по канадския стандарт с 200 лева на ден сте малко над нивото на социалните помощи (ниската средна класа) даже не сте заможни... реалност..
може да ми се сърдят от БГ хостинг компаниите - знам че и те са жертви на беззаконието което цари в БГ но ние сме длъжни да защитим форума и потребителите му от произвол на власт-имащи... и затова няма да ползваме БГ хостинг...
bigdarkmad на косъм беше да ти ударя червено и щеше да ми третото червено откакто съществува форума което давам... за това което написа за IPтата
Правиш чист черен ПР
този форум се намира в Канада и се води Канадски форум под канадска юриздикция нищо че се пише на български това не го прави български форум по българска юриздикция, и никога не се хоствал в България и никога не е са давани IPта... Този форум специално от създаването си се хоства в чужбина и никога няма да се хоства в България точно заради възможността от това някой някъде да наруши закона за да пречи на развитието му и да дръпне в кариерата или за да стопира в нарушение на свободата на словото, член 13 от конвенцията за правата на човека на ООН и демократичните ценности,,, хора който подкрепят друга политическа сила освен "правилната" или просто да злоупотребява с възможности за истискване на информация с цел въвеждането на диктатура в страната...
това не ти е България където без съдебна заповед от дадена агенция могат да сплашат шефа на българска хостинг компания да наруши закона и да даде IPтата от логовете иначе ще му правят маскен бал при сървърите и да му пострадат останалите клиентите (гарантирано от ГЕРБ)
Аз по скоро бих се притеснявал за всеки един сайт и форум който е на Български хостинг в България и тях може да ги обвиняваш че нещо такова се е случило
Да ги изредя ли кой са ?
а по канадския стандарт с 200 лева на ден сте малко над нивото на социалните помощи (ниската средна класа) даже не сте заможни... реалност..
може да ми се сърдят от БГ хостинг компаниите - знам че и те са жертви на беззаконието което цари в БГ но ние сме длъжни да защитим форума и потребителите му от произвол на власт-имащи... и затова няма да ползваме БГ хостинг...