За малцинствата,дискриминацията и още нещо...

Websolut

Well-Known Member
Колкото и да не обичам темата политика се изкуших да пусна една тема,дано не я дублирам.
Вижте какво мисли Путин по въпроса това е желязна позиция за мен и това е нормално,когато държиш на националните интереси!

azkt.jpg


Вие какво мислите ние държим ли на националните си интереси и не прекаляваме ли с привилегиите,вярно темата е малко изтъркана и отговорите са ясни,но защо някой наш политик не излезе с една по-твърда позиция,за какво влезнахме в тоя Европейски съюз изобщо,да се съобразяваме с всичко ли,не трябва ли да отстояваме интересите си и защо малцинствата,които се ебават с Ботев и Левски и не държат на никакви исторически ценности,трябва ли да бъдат толкова толерирани,може да звучи малко националистически,но чашата почва вече да прелива,особено и след бежанския прилив,който в един момент също може да се превърне в малцинствена група с изключителни привилегии?
 
От: За малцинствата,дискриминацията и още нещо...

Малцинствата са просто един от инструментите, с които политическата върхушка се крепи на власт. До колкото не се фалшифицират т.нар. избори, тези субекти служат за легитимация на водещите политически партии. И това не е само така у нас, в цяла Европа и САЩ практиката е същата. С една дума - политиците развъждат малцинствата, дават им привилегии и протекция, за да могат отново да бъдат избирани и да държат властта.

Тъй че, не е нужно да се говори или пък прави каквото и да е срещу някакви малцинства, нужно е да се спазват законите и законът сам ще им покаже мястото в обществото.
 
От: За малцинствата,дискриминацията и още нещо...

Народ който не уважава историята си не е никакъв народ,болшинството малцинствени групи не се интересуват на кого дължат съществуването на държавата,която населяват,не се интересуват от това,че има хора които са дали живота си за това днес ние да живеем свободно па макар и мизерно.
Това е най-жалкото и е направо страшно,може би холивудските филми за апокалипсис направо ще изглеждат като оптимистични приказки на фона на това което ни очаква.
 

Горе