BullBlogger e прав, а и ти нямаш право да даваш картата си за ползване от друго лице.Е добре, убеди ме до някъде. Сега ако ми покажеш къде е записано, че БНБ има право да определя кой може да иска лични документи на гражданите ще ме убедиш съвсем.
Ще е много тъпо ако дам на жената моята карта и и откажат плащане, това е побългарена версия на картовите разплащания явно.
BullBlogger e прав, а и ти нямаш право да даваш картата си за ползване от друго лице.
В чужбина използването на чужда карта е престъпление.:wink:Той е прав, аз също съм прав, а и ти си прав май, че не мога да си давам картата. Все пак си е българска работа.
Би ли ми казал номера на картата си, за да я блокирам за нарушаване на договора с банката и неправомерно ползване?Той е прав, аз също съм прав, а и ти си прав май, че не мога да си давам картата. Все пак си е българска работа.
Готово, от коя банка искаш, че са ми няколко.Би ли ми казал номера на картата си, за да я блокирам за нарушаване на договора с банката и неправомерно ползване?![]()
В чужбина използването на чужда карта е престъпление.
Еми искат ми, за да видят, че съвпада името.Е това е много странно, без пин може само с кредитна карта уж. А как ще ти искат лична карта в магазин? Само полицията и подобни могат да искат.
В чужбина използването на чужда карта е престъпление.:wink:
В повечето магазини имат и камери. Значи ще ми снимат номерата на картата, ще ми снимат и личната карта. Чудя се какво ли може да сътвори с тези данни някой охранител със достъп до тези записи и заплата 300 лв?
Абсолютно нищо. В картата има прекалено малко пари, за да се занимава някой.В повечето магазини имат и камери. Значи ще ми снимат номерата на картата, ще ми снимат и личната карта. Чудя се какво ли може да сътвори с тези данни някой охранител със достъп до тези записи и заплата 300 лв?