За по-малко от 1 година НЕК с 1 милиард нови задължения!

От: За по-малко от 1 година НЕК с 1 милиард нови задължения!

Един час назад съм от твоята часова зона , но утре летя и ще сме с еднакво време :) Пък и когато не съм на работа винаги мога да отделям повече време на форума.
Оуууу, бърни не си ли заспал бе братле? Супер, поне няма да ми е скучно :)

Да си отворим една тема освен да си полафим, че мен нито ми се работи нито ми се спи. :)
Един час назад съм от твоята часова зона , но утре летя и ще сме с еднакво време :) Пък и когато не съм на работа винаги мога да отделям повече време на форума.

Лека баце, ама стига го сънувайте този бойко. :)
Лягам , че утре път ме чака. Лека и Само Бойко !

Вече, се чудя в коя тема да говорим за това, но току що по новата, казаха, че имало заловен IT който бил разпращал смси и мейлите.

Вече, се чудя в коя тема да говорим за това, но току що по новата, казаха, че имало заловен IT който бил разпращал смси и мейлите.
Трябва показност за да се успокоят хората, че държавата работи и ги пази. Истинските поръчители ще останат в сянка щото са част от схемата.

Е, то това е ясно като бял ден. :)
Трябва показност за да се успокоят хората, че държавата работи и ги пази. Истинските поръчители ще останат в сянка щото са част от схемата.

Толкова е IT щом са го хванали :lol:

Горе