Аз съм автора
Като ви гледам явно веруюто на форума е станало "Зад всеки предприемач стои една дебитна карта за заплатата"...Абе Банко - те не останали смели хора тук бе, само страх от провал ги дебне и си стискат стотинките...аз спях на гарата бе пичуЕ и ще завърша с една реплика на баща ми, когато бях на 7 години към мен "Който иска - намира начин, който не иска - търси оправдание"...може би така трябваше да завърша статията Казах и друго няма...
Аз пък съм спал на пейка в парка. И? ГОлемец ли съм? :
Пишете си, но специално nortrant моля да замълчи, че не ми се слуша скърцане на мишки :lol: Човека с гаражите на 5 континента, хахаххахахах
Аз нищо лошо не казвам, всеки си има приоритети в живота. Хубаво ми беше преди много години, когато нямах семейство, рискове съм поемал огромни, след това просто нямаше как да се случи, не мисля само за себе си.
Страхливец, мишок, СЛУГА НА ЧУЖД КАПИТАЛ :lol:Аз нищо лошо не казвам, всеки си има приоритети в живота. Хубаво ми беше преди много години, когато нямах семейство, рискове съм поемал огромни, след това просто нямаше как да се случи, не мисля само за себе си.
Страхливец, мишок, СЛУГА НА ЧУЖД КАПИТАЛ :lol:
То ти си почти единствения с адекватни коментари.
На Земята има 7 континента (един от който необитаем :drama: ). Българска фирма тръгнала от малък магазин в момента има присъствие на 5 от 7 континента.
Едни се изхвърлят без покритие. А останалите от форума не може да се сетят коя е тази фирма... да кажеш, че е малка - ок, но не е - само на 5 контиента е (п.п. да няма грешка? ако беше казал "5 държави" щях да се направя, че съм ти повярвал).
стига си чакал що-годе удобни коментари само за да покажеш пред всички останали, че има хора които те подкрепят. Отстрани изглежда жалко.
а сега са в над 5 държави и това за ЕДНА година.
Въх разкри ма хаха
Аха, рисковете на четенето по диагонал. Добре това, отсега нататък както казах по-горе ще се правя, че ти вярвам :beer:
Е, че то когато някой губи спор започва да обижда, това не го ли знаеш? хахахах
Ей го фена от лека ирония, влезе на псувни.
Жалко, че и килъра почна да обижда... не знаех, че може да падне толкова ниско.
Страхливец, мишок, СЛУГА НА ЧУЖД КАПИТАЛ :lol:
Май обърка цитатите. Да не си на черешата Внимавай, успехът е наркотик :drama: