Вискяр Градинаров
Well-Known Member
От: За птиците и природата - Градина Вискяр
Довечера по НоваТВ в новините ще има репортаж за Градина Вискяр. 8)
За тази година предвиждах седмични пакети мое производство за желаещи, но климата ми изигра много лоша. Живот и здраве, догодина ще има. :|Гледах те, готин си, жалко, че не съм в София, вероятно щях да съм ти клиент .. .
Щом такъв заклет спортоман съм преместил, значи труда ми си заслужава.И аз гледах новините. Общо взето трудно превключам от Евроспорт, друго не гледам и т.н., но за Вискяр специално изгледах всичките новини. Щом анонсираха гмо и черни домати разбрах, че реда му е дошъл. Супер, стана ми едно такова приятно за човек от форума и т.н. Супер, много съм доволна.
Нямам представа за цвета. Писал съм в блога за тези семена. Получих ги пролетта. Иначе по семената познах, че е сорта диня за сладко.Каква трябваше да е тази последната диня? Иначе преди съм виждал и съм ял бяла
ПП скоро не съм виждал и бели малини по магазините и пазарите, сигурно са се изгубили като сорт
Със записа не успях. Твърде късно се сетих да търся записваща програма.Ах че го пропуснах! Някъде в далечината чувам градина вискяр и ... малко след това свърши. Иначе поздравления, добре беше!
Ако си го записал, качи го някъде да го гледаме цялото.
Пожелавам на всеки да влезе в централните новини! Дори и в рубриката "Любопитно".
За съжаление, няма да има тиражиране. Само в клипа от вбокса се чува така. Не ми е ясно защо.Синя ружка... поне ще те видим и в господари на ефира ;D
Не забелязвам промяна. Освен в кръчмата, за което бях дал връзка тук-таме.Я кажи как е трафика към сайтовете, има ли резултати. Навремето имаше едно пишлеме с българския фейсбук, медиите му бяха спретнали яка кампания, та седмици се нижеше трафика към него. После умря бързо де ....