За първи път в сферата на онлайн парите

BaiToq

New Member
Здравейте! Нов съм в тази сфера, но един приятел ми каза, че тук е мястото да попитам. Имам сайт с форум. На ден горе-долу имам 1500-1600 посещения, 1100-1150 уникални и 3000 импресии. Сайтът е за ЦС и се чудя как да започна да вадя пари от него. Благодаря предварително!

Здравейте! Нов съм в тази сфера, но един приятел ми каза, че тук е мястото да попитам. Имам сайт с форум. На ден горе-долу имам 1500-1600 посещения, 1100-1150 уникални и 3000 импресии. Сайтът е за ЦС и се чудя как да започна да вадя пари от него. Благодаря предварително!

От 10 годишни пишлемета дето цъкат цс пари не се правят.

От: За първи път в сферата на онлайн парите

Може да пробваш с някакъв афилиейт за хардуер. Геймърите са едни от най-честите клиенти за ъпгрейд на компютъра.

Ако имаш сървър за игра, стандартия метод за монетизация е получаването на администраторски права срещу заплащане, обикновено с смс. Ти може да вкараш и плащане с PayPal в случай, че в сървъра ти играят хора от цял свят, а не само българи.

Аdsense е третия метод, за който се сещам, въпреки че нишата не е от най-конкурентните и доходоносни.

А ще може ли да ми поясниш малко за този афилиейт? Или просто да ме препратиш към някоя тема във форума, където е обяснено по-подробно за хора, които никога не са се занимавали с това. Идеята ми не е толкова да правя пари от този сайт, а да разбера как стават нещата. :)

Хардуер - трудно. Предполагам ЦС се играе все още заради това че върви на 7-9-годишни кашони. Деца, дето не изкарват пари за хардуер.

Адсенс - не; сигурен съм че цената на клик ще е 1-2 цента.

А ще може ли да ми поясниш малко за този афилиейт? Или просто да ме препратиш към някоя тема във форума, където е обяснено по-подробно за хора, които никога не са се занимавали с това. Идеята ми не е толкова да правя пари от този сайт, а да разбера как стават нещата. :)

Здрасти

прочиташ това всичкото: http://www.predpriemach.com/forumdisplay.php?f=7 --->готина цифра 7 :)

и после мяташ една тема какво не ти е ясно или пишеш там където не разбираш,всичко е дъвкано и изплюто само като малка хиена трябва да го погълнеш"не знам дали беше най-правилния израз"

Поздрави и успех в итб

1100-1150 уникални и 3000 импресии

В игрови форум това на нищо не прилича. Влизат и излизат без да се задържат. Или няма какво да четат в него или няма с какво взаимно да се хранят.
Създай им забавления. Куестове, морални (ако не може предметни) награди, поводи да скачат върху масите и да си слагат столове върху главите и т.н.

Направиш ли това, монетизирането ще дойде от само себе си.

Горе