A a.ramsy95 New Member 31 Декември 2009 #1 Имам въпрос от настройки си направих темите ми да излизат в съкратен вариан на 1-ва страницата,но не се получава.Някой знае ли защо!Имам много дълги теми и се налага по 1 тема на страница да има :shock:
Имам въпрос от настройки си направих темите ми да излизат в съкратен вариан на 1-ва страницата,но не се получава.Някой знае ли защо!Имам много дълги теми и се налага по 1 тема на страница да има :shock:
Митака New Member 31 Декември 2009 #2 Може би защото от редактора на постове трябва да зададеш мястото на "прекъсване" за всяка статия... използвай най-десния бутон.
Може би защото от редактора на постове трябва да зададеш мястото на "прекъсване" за всяка статия... използвай най-десния бутон.
A a.ramsy95 New Member 31 Декември 2009 #3 От: За темите!Блогър! Митака каза: Може би защото от редактора на постове трябва да зададеш мястото на "прекъсване" за всяка статия... използвай най-десния бутон. Увеличете... Подсетих се за кой бутон ми говориш да не е онзи с разкъсъната страничика?
От: За темите!Блогър! Митака каза: Може би защото от редактора на постове трябва да зададеш мястото на "прекъсване" за всяка статия... използвай най-десния бутон. Увеличете... Подсетих се за кой бутон ми говориш да не е онзи с разкъсъната страничика?
BullBlogger New Member 31 Декември 2009 #4 От: За темите!Блогър! да, разкъсаната страничка по подразбиране текстът, който ти излиза е Read More >> ако искаш да го смениш иди в Layout > Page Elements и избери Blog Posts >Edit в полето Post page link text: си въведи каквото искаш
От: За темите!Блогър! да, разкъсаната страничка по подразбиране текстът, който ти излиза е Read More >> ако искаш да го смениш иди в Layout > Page Elements и избери Blog Posts >Edit в полето Post page link text: си въведи каквото искаш