Много хейтъри се навъдихте в тоя форум, човек коментар не може да напише заради Вас. Темата не струва и резултата от парите също !
Вандерер, давай да ти давам 10 долара и един сайт да му докараш и на него такива посещения
Това е от Piwik.. то излиза по-евтино ако се прави х3 пътиСобиески скриновете от какъв брояч са?
И не публикувай такива данни че направи егати дъмпинга на Сеото - сега някой ще поиска 3к уникални за долар
Никъде не съм казал че съм постигнал по-добри резултати, просто си мерите пишките в тая тема, а никои реално не споделя как за 7$ ще вкараш 1000 човека и как за 20 цента 700 човека...Щом си постигнал по-добри резултати кажи ни ти?
просто си мерите пишките в тая тема
ами защо си слагаш дъто тогава
Никъде в темата не съм споменал че ще кажа как става,а просто казвам че е възможно
Като се знам какъв разбирач съм достигам до извода че и вие можете ,колко пъти да се повтарям....
Това е описанието на категорията, а ти ни занимаваш с глупостите си ? Щом не смяташ да ни споделиш тогава темата е за кофата или offtopic-a. С това че е възможно и всеки може да направи снимка и да си измисли цифра стигаш до никъде без доказателства и теория.SEO - или как да излезем на топ позиция в Google, Yahoo, Bing..